Arsuz'da Asbestli Boru Onarımı Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Arsuz'da Asbestli Boru Onarımı Sürüyor

Arsuz\'da Asbestli Boru Onarımı Sürüyor

HATSU, arıza ve kaçakları en aza indirgemek adına hızlı müdahalelere özen göstererek kapsamlı çalışmalar gerçekleştirildiğini duyurdu.

14.07.2016 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay genelinde ki içmesuyu ve kanalizasyon hatlarında yıllardır süren sorunlara son verecek projeler hazırlayarak vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Genel Müdürlük, asbestli boruların oluşturduğu patlaklara anında onarım yapılarak su kesintilerinin önlendiğini ve kayıp kaçağın önüne geçildiğini vurguladı.

Bu kapsamda Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren HATSU, Yunus Emre Caddesi ile Zeytinlik Caddesi'nde bulunan ana içmesuyu şebekesinde deforme olarak arıza oluşturan kısımların yenilendiğini ayrıca kelepçe takılarak onarım yapıldığını bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arsuz'da Asbestli Boru Onarımı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement