Arsuz'da Asfalt ve Parke Taşı Döşeme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Arsuz'da Asfalt ve Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Arsuz\'da Asfalt ve Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Hatay’ın Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede 76 bin 700 metrekare parke taşı döşeyeceklerini söyledi.

23.06.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede 76 bin 700 metrekare parke taşı döşeyeceklerini söyledi.

Başkan Culha, Üçgüllük Mahallesi'ndeki asfalt çalışmaları ile ilçe genelinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Arsuz Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri ile kamyonların yürüttüğü yol çalışmasını Üçgüllük Mahalle Muhtarı Naim Güngör ile birlikte inceleyen Culha, teknik personelle de sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu 2. etap asfalt ihalesiyle asfaltı durmadan mahallere aktararak yol çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Culha, ilçenin her yerine eşit hizmet götürebilmek amacıyla ağustos ayı içerisinde üçüncü etap asfalt ihalesinin de yapılacağını vurguladı.

Asfaltın yanı sıra ilçede 76 bin 700 metrekare parke taşı döşeme çalışmalarının da tüm hızla devam ettiğini söyleyen Culha, deforme olan mevcut yolların ve elektrik şebekesindeki onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan yollardaki parke çalışmalarının tamamlanmasıyla hem vatandaşların, hem esnafın, hem de araç sürücülerinin rahat bir yaz sezonu geçireceğini dile getirdi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arsuz'da Asfalt ve Parke Taşı Döşeme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement