Artiz Okulu'nun Çekimleri İzmir'de Başlayacak - Son Dakika
Güncel

Artiz Okulu'nun Çekimleri İzmir'de Başlayacak

Artiz Okulu\'nun Çekimleri İzmir\'de Başlayacak

Yapımcılığını Murat Barutçu ve Aysel Arpacı'nın üstleniği 'Artiz Okulu' adı verilen sinema filminin çekimleri şubat ayında İzmir'de başlayacak.

18.01.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Murat Barutçu ve Aysel Arpacı'nın üstleniği 'Artiz Okulu' adı verilen sinema filminin çekimleri şubat ayında İzmir'de başlayacak.

Yeşilçam'a sahip çıkmak isteyen birkaç gencin o döneme ait siyah beyaz film çekmek istemesiyle başlayan ve başlarından geçen olayları anlatan, yarısı siyah- beyaz, yarısı renkli filmin yönetmeni Ahmet Arpacı, bu filmin sinemaseverler için bir ilk olacağını söyledi. Arpacı, "Komedi ve dram türünde işlenen konularla bezenmiş 'Artiz Okulu', sinemaseverleri o yıllara götürecek olması sebebi ile dikkat çekecek" dedi.

Çekimlerin ilk etapta İstanbul'da düşünülmüş olmasına rağmen, teaser çekimlerinden hemen sonra Yılmaz Köksal'ın vefatı ile ara filme ara verildiğini belirten yapımcı Murat Barutçu, bu projenin İzmir'e gelecek olması ve 'İzmir Yeşilçam'a sahip çıkıyor' sloganının daha şimdiden dikkatleri toplamayı başardığını dile getirdi. Barutçu, şöyle devam etti:

"İzmir insanının sıcaklığı, ilgisi ve izmir'e katacağı canlılık lansman ve galanın da İzmir'de yapılacak olması çok ses getirecektir. İlk teaser çekiminde bulunan rahmetli Yılmaz Köksal'ın vefatından dolayı, vefat etmiş ve hayatta olan tüm Yeşilçam emektarına ithafen çekilecek sinema filmin kadrosunda Yeşilçam'ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın, oğlu Murat Arkın, Filiz Akın, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Tarık Akan, Ediz Hun, Özlem Savaş, İsrafil Köse, Osman Cavcı ve Yakup Yavru da yer alacak. Filmin konusu ise Yılmaz Köksal'ın aşkını anlatıyor." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artiz Okulu'nun Çekimleri İzmir'de Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement