Artuklu Gücü 2. Lig Yolunda - Son Dakika
Yerel

Artuklu Gücü 2. Lig Yolunda

Artuklu Gücü 2. Lig Yolunda

Hentbol Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon kurulan ve 2. Lige çıkma mücadelesi veren Artuklu Gücü Hentbol takımı ilk aşamayı başarıyla geçti.

30.09.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon kurulan ve 2. Lige çıkma mücadelesi veren Artuklu Gücü Hentbol takımı ilk aşamayı başarıyla geçti.

Mardin'de oynanan Hentbol Bölgesel Lig maçlarında Batman Üniversitesi, Şanlıurfa Sefa Spor ve Mardin Kızıltepe TOKİ Spor ile mücadele eden Artuklu Gücü Spor Kulübü grup 2'ncisi olarak Ankara'da yapılacak final müsabakasına katılma hakkını elde etti. Grup müsabakalarında Şanlıurfa Sefa Spor'u 48'e 36, Mardin Kızıltepe TOKİ Spor'u 44'e 11 yenen ve Batman Üniversitesi'ne 1 farkla yenilerek, grup ikincisi olan Artuklu Gücü, 2. Ligi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Aziz Kalkan, "Mardin'de Gençlere sporu sevdirmek, gençleri spora teşvik etmek adına bu kulübü kurduk. Mardin'in spor ile anılması adına çoğu Mardinli gençlerden oluşan takımımız ilk etabı başarıyla geçti. Burada 3 takıma karşı mücadele ederek, Ankara'ya gitmeye hak kazandık. Şimdi Ankara'da alacağımız güzel sonuçlar ile Mardin'e dönmeye çalışacağız. Bir Mardin takımının 2. Lig'de mücadele etmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Mardin Artuklu Gücü Spor Kulübü Kaptanı Abdullah Yavuz ise, "Mardin takımıyla inşallah 2. Lig'e çıkıp bu bölgedeki gençleri spora davet etmek istiyoruz. Mardin halkının desteğini bekliyoruz. Gençlerden oluşan kulübümüze dışarıdan katılan Van'dan Niyazi Abalı, Siirt Üniversitesi'nden Ramazan Özer ile İdris Kalkan, Batman Üniversitesinden Erdal Yaguzluk arkadaşlarımız ve Mardinli genç kardeşlerimizle inşallah Ankara'da yapılacak 2. Lig yükselme maçlarında şampiyon olup çıkacağız" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Artuklu Gücü 2. Lig Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement