Artvin Bakan Eroğlu, Foto Kapana Yakalanan Boz Ayının Görüntüsünü Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Artvin Bakan Eroğlu, Foto Kapana Yakalanan Boz Ayının Görüntüsünü Paylaştı

Artvin Bakan Eroğlu, Foto Kapana Yakalanan Boz Ayının Görüntüsünü Paylaştı

Bakan Eroğlu, foto kapana yakalanan boz ayının görüntüsünü paylaştıOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'in Şavşat İlçesi Meydancık vadisinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü envanter çalışması için bölgeye konulan foto kapana yakalanan boz ayının ilginç görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

13.05.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Eroğlu, foto kapana yakalanan boz ayının görüntüsünü paylaştı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'in Şavşat İlçesi Meydancık vadisinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü envanter çalışması için bölgeye konulan foto kapana yakalanan boz ayının ilginç görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Artvin'de yaban hayatının envanterlerini çıkarmak için Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından ormanlık alanlara yerleştirilen foto kapanlarla yaban hayatı görüntüleniyor. Ayı, çengel boynuzlu dağ keçisi, yaban domuzu, kurt, tilki, çakal, vaşak gibi türlerin bol bulunduğu bölgede hayvanların geçiş noktalarına konulan foto kapanlarla yaban hayatı envanteri için çalışma yapılıyor.

Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'da, sosyal medya hesabından Artvin'in Şavşat ilçesi Meydancık vadisinde foto kapanla görüntülenen boz ayının videosunu paylaştı. 30 saniye süren görüntülerde, 4 yaşlarında olan bozayı önce etrafı çevreyi kontrol ediyor, sonra da bölgede bulduğu besinleri tüketiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin Bakan Eroğlu, Foto Kapana Yakalanan Boz Ayının Görüntüsünü Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement