Artvin Belediyesi Basketbol Takımında Transfer - Son Dakika
Güncel

Artvin Belediyesi Basketbol Takımında Transfer

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek Artvin Belediyesi Basketbol takımı, teknik direktör Şahin Ateşdağlı'yı transfer etti.

24.08.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek Artvin Belediyesi Basketbol takımı, teknik direktör Şahin Ateşdağlı'yı transfer etti.

Artvin Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediye Spor Kulüp Başkanı Zafer İnce ve Teknik Direktör Şahin Ateşdağlı katıldı.

Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, basketbol takımının 2 yılda büyük başarılar elde ettiğini söyledi.

Takımın bu yıl 2. ligde yarışacağını dile getiren Kocatepe, "Hedeflerimiz daha da büyüdü. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle ve yeni hocamızın da takıma katkısıyla hedeflerimize emin adımlarla ulaşacağız. Hocamız geçen yıl görev yaptığı takımında önemli başarılara imza attıl ve yardımcı antrenörlüğünü yaptığı takımı da şu anda Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek. Umarım aynı başarıları bizimle de yakalar ve bunu da başaracağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Ateşdağlı da Artvin'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, takımın başarılı bir takım olduğunu ve buna yeni başarılar eklemeye geldiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Ateşdağlı, kendisini 1 yıllığına Artvin Belediyesi Basketbol takımına bağlayan imzayı attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin Belediyesi Basketbol Takımında Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement