Artvin Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Artvin Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları

Görüntü Dökümü : Kar temizleme çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan açıklama Artvin Belediyesinin karla mücadele çalışmaları Artvin'de iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla Artvin Belediyesi ekipleri şehirdeki tüm ana ve ara caddelerde kar temizleme, buzlanmayı önleme çalışması yapıyor.

25.01.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Kar temizleme çalışmaları

Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan açıklama Artvin Belediyesinin karla mücadele çalışmaları

Artvin'de iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla Artvin Belediyesi ekipleri şehirdeki tüm ana ve ara caddelerde kar temizleme, buzlanmayı önleme çalışması yapıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, il merkezindeki tüm ana ve ara arterlerde yol açma, tuzlama ve solüsyon çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda önlemlerini aldıklarını dile getiren Yazan, "Ana kartellerde ve ara sokaklarda kar temizleme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarıyla kar yağışının olumsuz etkilerini giderdik. Kafkasör ve kayak merkezi yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Şehir merkezinde yaklaşık 20 santimetre, Kafkasör bölgesinde 1 metre, Mersivan ve kayak merkezinde ise 1,5 metre civarında kar var. Şehir merkezindeki çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Şimdi de kepçe ve greyderlerimiz Mersivan ve kayak merkezinin yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement