Artvin'de Gençlerin Yarım Kalan Sevdası - Son Dakika
Güncel

Artvin'de Gençlerin Yarım Kalan Sevdası

Artvin\'de Gençlerin Yarım Kalan Sevdası

Artvin’in Yusufeli ilçesinde dün öğle saatlerinde erkek arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolan ve bu sabah Çoruh Nehri’ne atlayarak intihar ettiği ortaya çıkan genç kızın cesedini Çoruh Nehri’nde arama çalışmaları devam ediyor.

04.03.2016 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dün öğle saatlerinde erkek arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolan ve bu sabah Çoruh Nehri'ne atlayarak intihar ettiği ortaya çıkan genç kızın cesedini Çoruh Nehri'nde arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Yusufeli Çok Programlı Lisesi'nde öğrenci olan ve birbirlerini sevdikleri öğrenilen Kürşad Coşkun (17) ile Merve Kurt (16) dün öğle saatlerinde okul çıkışı ortadan kayboldu. Aileleri tarafından kayıp bilgisi verilen gençler her yerde aranmalarına rağmen bulunamadı. Sabah saatlerinde Yusufeli Barajı şantiyesinde çalışan işçiler Çoruh Nehri üzerinde bir ceset görerek güvenlik güçlerine bilgi verdi. Yapılan araştırmada cesedin Hamzet Köprüsü üzerinden nehre atlayan Merve Kurt'a ait olduğu öğrenilirken, erkek arkadaşı olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

Çoruh Nehri boyunca AFAD ve Jandarma ekiplerinin yanı sıra vatandaşların da katıldığı arama çalışmalarında şuana kadar bir sonuç alınamazken, erkek arkadaşının polise verdiği ifadesinde geceyi Hamzet Köprüsü yakınlarında bir yerde birlikte geçirdikleri ve sabah erken saatlerde Hamzet Köprüsü üzerinden geçerken kız arkadaşının bir anda köprünün korkuluklarına doğru koştuğu ve tüm uğraşlarına rağmen Çoruh Nehri'ne atlayarak intihar ettiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Artvin'de Gençlerin Yarım Kalan Sevdası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement