Artvin'de, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Artvin'de, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açıldı

Artvin'de, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaklaşık 4 milyon 500 bin lira harcanarak yaptırılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu hizmete girdi.

16.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaklaşık 4 milyon 500 bin lira harcanarak yaptırılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu hizmete girdi.

Yeni Mahalle'de bulunan havuzun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Vali Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bahattin Yetim, diğer ilgililer ve davetliler katıldı.

Cirit, burada yaptığı konuşmada, Artvin'in her alanda başarıya muhtaç bir il olduğunu belirterek, "Bu küçük butik il, bir çok konuda da öne geçmenin mücadelesini veriyor. İlimizde eğitim, turizm ve spor gibi pek çok alanda önemli başarılar elde edildi. Bunu, atanmışların seçilmişlerle birlikte çalışarak elde ettiği başarı olarak görüyorum" dedi.

Artvin'in tesisler sayesinde artık spor turizminde de var olduğunu vurgulayan Cirit, "Yusufeli ilçemizde bulunan Türkiye'nin ilk ve tek yapay kano tesisleri, milli takımımıza her zaman ev sahipliği yapıyor. İlçedeki gençlerimiz profesyonel sporcularla birlikte çalışma ortamı buluyorlar ve kendilerini geliştiriyorlar. Su sporlarında başarılar elde eden sporcularımızı bir kez daha tebrik etmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 5 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesisin açılışı, Cirit ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin'de, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement