Artvin'deki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Artvin'deki Cinayet

Artvin'in Borçka ilçesinde silahla vurularak öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın kardeşi Hasan Aydın, toprağa verildi.

28.01.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Borçka ilçesinde silahla vurularak öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın kardeşi Hasan Aydın, toprağa verildi.

Borçka Merkez Camisi'nde düzenlenen törende ayakta durmakta zorlanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Hüseyin Aydın, cemaate teşekkür ederek, "Kardeşimin en çok kendisine, eşine faydası olmamıştır, en çok çocuklarına faydalı olmamıştır ama topluma faydası olmuştur. Kardeşim güzel bir insandı. Ben ona şehadet ediyorum. Uzaktan ve yakından katılan devlet büyüklerimize ve herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

56 yaşındaki Aydın'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Yeniyol Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Artvin Valisi Kemal Cirit, Rize Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, özel ve kamu bankalarının müdürleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, merhumun yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Dün, Küçükköy Mahallesi'ndeki iş yerinde Hasan Aydın ile İ.A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine İ.A, Aydın'ı tabancayla yaralamıştı. Borçka Devlet Hastanesinden Artvin Devlet Hastanesine sevk edilen Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement