Artvin Orman İşletme Müdürlüğü'nden Cerattepe'de Ağaç Kesimine Suç Duyurusu (3) - Son Dakika
Güncel

Artvin Orman İşletme Müdürlüğü'nden Cerattepe'de Ağaç Kesimine Suç Duyurusu (3)

Artvin Orman İşletme Müdürlüğü\'nden Cerattepe\'de Ağaç Kesimine Suç Duyurusu (3)

Chp'li NAZLIAKA, YARALANAN GENCİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Artvin'in Cankurtaran Mevkii'nde polis ve askerin biber gazlı müdahalesi ardından kaçmaya çalışırken düşerek başını taşa çarpan Dilaver Kabasakal'ı aracına alarak Borçka Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.

20.02.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp'li NAZLIAKA, YARALANAN GENCİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Artvin'in Cankurtaran Mevkii'nde polis ve askerin biber gazlı müdahalesi ardından kaçmaya çalışırken düşerek başını taşa çarpan Dilaver Kabasakal'ı aracına alarak Borçka Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.

Hastane önünde açıklama yapan Nazlıaka, Artvin'e gitmek isterken yolların kesildiğini belirterek, "Görevliler kendilerine böyle bir talimat geldiğini söyledi. İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı aradım, bu insanların tek amacının ormanına, toprağına sahip çıkmak olduğunu söyledim. Bakan, 'Yapacağım bir şey yok. Böyle bir talimat verdik' dedi. 2.5 saat boyunca kar ve tipi altında bekledik. Soğuk havada çaresizce bekleyenleri yalnız bırakamadım. Bana, 'Siz geçebilirsiniz' dediler ama ben onları yalnız bırakmadım. Maalesef bir müdahale oldu. Yolu kapatmak haksız ve hukuksuz bir uygulamaydı" dedi.

"BİRİLERİ DOLARIN YEŞİLİNİ SEVİYOR"

Cerattepe'deki madencilik faaliyeti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Nazlıaka, "Orman muhafaza memurları olur, ormanları vatandaşlardan korur. Burada vatandaşlar ormanları mevcut uygulamalardan korumak için çalışıyor. Kalkınmadan anladığımız yeşildir, doğadır, iyi bir gelecektir. Birilerinin anladığı ise yakım, yıkım ve tahribattır. Biz yeşili gerçek anlamda seviyoruz. Birileri doların yeşilini seviyor. Doğanın korunması için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin Orman İşletme Müdürlüğü'nden Cerattepe'de Ağaç Kesimine Suç Duyurusu (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement