Artvin Şehidine Ağlıyor - Son Dakika
Güncel

Artvin Şehidine Ağlıyor

Artvin Şehidine Ağlıyor

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki Jandarma Er Ramazan Köse'nin babasınrın oturduğu ev ve mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı.

26.10.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki Jandarma Er Ramazan Köse'nin babasınrın oturduğu ev ve mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit babası Begcan Köse, "Şehit olmadan iki saat önce annesiyle görüntülü olarak konuşmuş. Söylenecek bir şey yok. Vatan sağolsun" dedi.

Şehit Jandarma Er Ramazan Köse'nin babasının oturduğu Artvin'in Borçka İlçesi Aksu Mahallesi'ndeki tüm elektrik direklerine ve evlere Türk bayrakları asılırken, mahallenin girişine büyük bir Türk bayrağı yerleştirildi. Tezkeresine 6 ay kala şehit edilen Ramazan Köse'nin, askere gitmeden önce Borçka'da bir lokantada garsonluk yaptığı, 27 yaşında Ufuk ve 10 yaşında Samet adlı iki kardeşi olduğu belirtildi.

ANNESİYLE GÖRÜŞMÜŞ

Evinin önünde taziyeleri kabul eden 44 yaşındaki baba Begcan Köse, oğluyla en son geçen Perşembe günü görüştüğünü belirterek, "Annesi de şehit olmadan iki saat önce kendisiyle görüştü. Annesiyle görüntülü konuşma yapmışlar. Sonra da bu acı haberi aldık. Söylenecek bir şey yok. Vatan sağolsun" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gece amca Mustafa Köse'yi arayarak aileye başsağlığı dilediği belirtildi. Amca Köse, şunları söyledi:

"Türk milletinin başı sağ olsun. Tüm dünyaya, bütün milletlere ve insanlığa sesleniyorum; milletimizin inancı, gücü ve kudreti karşısında memleketimizi ve toprağımızı bölmeye, parçalamaya kimsenin asla gücü yetmeyecektir. Bu millet bu duygularla nice şehitler vermiştir. Bizim çocuğumuz da şu anda şehit düşmüştür. Bu vatan ve millet için nice şehitler vermeye hazırız. Türk milletinin her biri bir neferdir, askerdir.

AĞABEYİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Arkadaşlarının desteğiyle ayakta duran ağabey Ufuk Köse ise gözyaşları içinde yaptığı ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"Canımız çok yanıyor. Bir yandan da seviniyoruz. Çünkü o şehit oldu. Dağda yatan şerefsizlere, burada hesap soracak 150 tane genç var. Bir Ramazan gider 150 Ramazan gelir. 150 Ramazan gider 1500 Ramazan gelir. Ama buna bir an önce bir çözüm bulsunlar. Buradaki bütün gençler can vermeye hazırdır. Ama yetkililerimiz bunun çözümünü bulsunlar."

CENAZE YARIN

Anne Gülşen Köse'nin sakinleştirici ilaçlar yardımıyla doktor kontrolü altında evde dinlendiği belirtildi. Şehit Er ramazan Köse'nin cenazesinin yarın öğle namazının ardından Borçka'da kılınacak namazdan sonra toprağa verilecek. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin Şehidine Ağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement