Artvin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Artvin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Seçimi Yapıldı

Artvin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu seçimi yapıldı.

04.04.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu seçimi yapıldı.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, İl Seçim Kurulu Başkanlığı huzurunda yapılan seçime, Artvin Ziraat Odası Başkanı Köksal Portakal, Arhavi Ziraat Odası Başkanı Şükrü Bayraktaroğlu, Ardanuç Ziraat Odası Başkanı Ercan Arkadaş, Borçka Ziraat Odası Başkanı Tolga İskenderoğlu, Hopa Ziraat Odası Başkanı İhsan Seber, Şavşat Ziraat Odası Başkanı Gündüz Atabek ile delegeler katıldı.

Yapılan seçimde İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığına Borçka Ziraat Odası Başkanı Tolga İskenderoğlu, Başkan Yardımcılığına Artvin Ziraat Odası Başkanı Köksal Portakal, muhasip üyeliğine Şavşat Ziraat Odası Başkanı Gündüz Atabek, il delegeliğine İhsan Seber, Gündüz Atabek ve Sadık Yıldızbayrak seçildi.

İskenderoğlu, seçimin ardından yaptığı açıklamada, çiftçilerin beklentilerinin bilincinde olduklarını belirterek, "Bugün oluşturduğumuz koordinasyon kurulu, Artvin için, Artvin tarımı için çok önemlidir. Bu kurul, İlçe Ziraat Odaları arasında köprü vazifesi görerek ilimizin sorunlarını bir bütün olarak ele alacak, sorunların tespiti ve çözümünü kolaylaştıracaktır. Yapacağımız çalışmalarla bilinçli ve bilimsel tarımı ön planda tutarak, Artvin merkez ve ilçelerinde ortak projelerle kırsal kalkınmanın örneklerini oluşturacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement