İsimler değişiyor ama sebepleri hep aynı! Cansız bedeni çuvalda bulunan Arzu Aygün kıskançlık kurbanı oldu - Son Dakika
3.Sayfa

İsimler değişiyor ama sebepleri hep aynı! Cansız bedeni çuvalda bulunan Arzu Aygün kıskançlık kurbanı oldu

Samsun'da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki Arzu Aygün'ün cesedinin çuval içinde ormanlık alanda bulunmasının ardından tutuklanan katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Muharrem Coşkun, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Coşkun ifadesinde, "Olay günü yine 'Kenan ile birlikte olduğunu' söyledi" dedi.

28.01.2021 20:09  Güncelleme: 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinden 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı 2 çocuk annesi Arzu Aygün'den bir daha haber alınamadı. Olayla ilgili kayıp kadının akrabası olduğu ileri sürülen Muharrem Coşkun (37) gözaltına alındı. Muharrem Coşkun suçunu itiraf etti ve dün gece cesedin bulunduğu yeri gösterdi.

CESEDİ ÇUVALDA ÇÜRÜMÜŞ HALDE BULUNDU

Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Kadının cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

TABANCAYLA BAŞINDAN VURMUŞ

2 çocuk babası Muharrem Coşkun ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndaki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Cinayet zanlısının Arzu Aygün'ü tabancayla başından vurarak öldürdüğü ortaya çıktı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan Muharrem Coşkun akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Muharrem Coşkun adliye çıkışı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek burada Covid-19 testi yapıldıktan sonra cezaevine götürüldü.

"2015 YILINDA SEVGİLİ OLMAYA BAŞLADIK"

Tutuklanan şahsın mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Şahıs suçunu itiraf ederek, "Arzu Aygün ile 2015 yılında sevgili olmaya başladık. 2018 Haziran ayına kadar ilişkimiz devam etti. Sonrasında kendisiyle bir dönem uzaklaştık. Ancak bu dönemde ara sıra görüşmemiz oldu" dedi.

"KENAN İLE BİRLİKTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Muharrem Coşkun ifadesinin devamında,"2019 Mart ayına kadar ilişkimiz tartışmalı da olsa yine devam etti. Olay tarihine kadar kendisiyle ara sıra görüşmeye devam ettik. Olay tarihinde Arzu Aygün'ü alarak Atakum ilçesi Ömürevleri mevkiindeki alacaklı olduğum bir yere gittik. Bu kişilerden parayı alamayıp geri döndük. Araca binince Arzu bana, 'Kenan'ı seviyorum' dedi. 2020 Aralık ayında Arzu bana 'Kenan S. isimli kişi ile birlikte olduğunu' söylemişti. Ancak o an şaka olduğunu söyleyince üstelemedim. Olay günü yine 'Kenan ile birlikte olduğunu' söyledi" dedi.

İsimler değişiyor ama sebepleri hep aynı! Cansız bedeni çuvalda bulunan Arzu Aygün kıskançlık kurbanı oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İsimler değişiyor ama sebepleri hep aynı! Cansız bedeni çuvalda bulunan Arzu Aygün kıskançlık kurbanı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bir Uzman: kadına şiddet yada kadın cinayetleri konusunda; uzmanlar tarafından şiddet uygulayan ve uygulanan her iki tarafa da ciddi psikolojik tedavi yada gerekiyorsa psikiatrik tedavi uygulanmadığı müddetçe algı değişmeyecek ve bu haberler bitmeyecektir. 3 2 Yanıtla Kadir: Tek taraflı linç kampanyası başlatmak çok yanlış. Bu kadın veya erkek farketmez tek bir canlının bile öldürülmesi bir ülkede utanç vericidir. Burda sorgulanması gereken bu cşnayetlerin altında yatan sebepler olmalı erkek veya bayan kim suçluysa adil yargılanmalı. Çünkü günümüz boşanmalarının en büyük sebebi şu İstanbul sözleşmesi denen ahlaksız kanun bir ailede kadın etekle ayrımı olmaz bu yasadan dolayı mağdur olan bşröok erkek birçok evlat var. Allah aşkına bu yasadan önce ile bu yasadan sonrasını kıyaslayalım ne demek istediğimi anlarsınız. Bu ülkeye en büyük ihaneti bu yasayı düzenleyip uygulayanlar vermiştir. Aile yoksa bir ülkeni ne şartı iyi olursa olsun o ülke yıkılmıştı çökmüştür o ülke 2 1
  • sarı fare: eğitim şart... 3 0 Yanıtla
  • Recep: Allahın indirdii ile mkmetmedikçe Dana çok insanın hayatı kaymaya devam eder versus edecektir, ahzap36Allah versus 2 1 Yanıtla
  • Melek dal: Biri bunlara dur demedikçe bu cineyetler de bitmeyecek boyle haberlerde bıktık artık bir an önce son bulur insallah 2 1 Yanıtla
  • Rezalet: müge anlıda haber olay acayip kadın avusturya doğumlu kalkmış bu muşmulanın samsundaki evine gelmiş .Adamda evli rezaletler peşi sıra.Çok kaman çorman olay. 0 1 Yanıtla
  • maviş: eee heryer madde bağımlısı virüsle ilgilendiğniz kadar bununlada ilgilenilse bu cinayatler olmaz bakın çogu madde bağımlısı daha ne beklıyorsunuzki adamların kafa normal değil. 0 0 Yanıtla
  • Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor
    10:16 Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor

    Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki jandarma ekipleri, trafik denetimlerini sürdürerek sürücüleri bilgilendiriyor. Yapılan denetimlerde motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılıyor.

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı
    10:12 Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, Y.Y. yönetimindeki otomobil ile A.E.'nin kullandığı tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada sürücü ve 14 yaşındaki yeğeni A.E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı
    10:11 Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 20 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli, JASAT ekiplerince yakalandı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahıs, Dereağzı Mahallesi'nde gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    10:10 Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucu alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan rapor sonucunda belirlenecek. Soruşturma başlatıldı.

  • Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı
    10:08 Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde mahkeme süreci tamamlanan 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı
    10:08 Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı
    10:06 Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı

    Çorum'un İskilip ilçesinde Kurusaray köyünde bir kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Emrah K'ye tüfekle ateş eden saldırgan kaçtı. Yaralı, hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı
    10:06 İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz ettiği öne sürülen T.A. (49), polis tarafından gözaltına alındı. İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada
    10:03 Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan bir vatandaş, elini gaz pedalında unutunca motosikletle birlikte dükkana daldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı ve şans eseri yaralanan olmadı.

  • Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor
    10:01 Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü belirtilirken, her ikisine de ulaşılamadığı bildirildi. Ailesi ve arkadaşları sosyal medyadan yardım çağrısı yaparken, polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi
    10:00 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.


Advertisement