As Başkan Aygün'den Avrupa Kupası Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

As Başkan Aygün'den Avrupa Kupası Değerlendirmesi

As Başkan Aygün\'den Avrupa Kupası Değerlendirmesi

Türkiye Muaythai Federasyonu As Başkanı M. Salih Aygün, 11-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Avrupa Muaythai Federasyonu Kupası ile ilgili değerlendirmede bulundu.

21.11.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muaythai Federasyonu As Başkanı M. Salih Aygün, 11-15 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Avrupa Muaythai Federasyonu Kupası ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Avrupa Şampiyonası'nın oldukça başarılı geçtiğini belirten As Başkan Aygün, şampiyonaya 14 ülkeden 270 sporcunun katılım gösterdiğini ifade ederek, "10-11 yaş çocuklar, 12-13 yaş çocuklar 14-17 yaş gençler ve 18-35 yaş Bay ve bayanlar kategorisinde yapılırken, özelikle genç ve çocuklara yönelik yapılan nadir aktivitelerden biri olan bu faaliyette en fazla ilgiyi Türkiye'den ve Rusya'dan oldukça kalabalık bir sporcu kafilesi ile Fransa, Türkmenistan, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti takımları gösterdi" dedi.

Şampiyonada Türk sporculara madalya yağdığını kaydeden As Başkan Salih Aygün, "Muaythai Avrupa Şampiyonası'nda sporcularımıza madalya yağdı. EMF Kupası genel sıralamasında Türkiye birinci, Rusya ikinci ve Fransa üçüncü olarak organizasyonu tamamladı. Organizasyonun gerçekleşmesinde olağanüstü gayret gösteren EMF Asbaşkanı Hasan Yıldız, Genel Sekreter Korkmaz Atalay başta olmak üzere emektar antrenörlerimizi, sporcularımızı, hakem ve idarecilerimizi tebrik eder, 2016 Dünya Şampiyonası'nda başarılarının devamını dilerim" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel As Başkan Aygün'den Avrupa Kupası Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement