Asansör Kurbanı 2 Yaşındaki Ayşegül Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Asansör Kurbanı 2 Yaşındaki Ayşegül Toprağa Verildi

Asansör Kurbanı 2 Yaşındaki Ayşegül Toprağa Verildi

Elazığ’da dün kabini olmadan asansör kapısının açılması sonucu 7. kattan boşluğa düşerek ölen 2 yaşındaki Ayşegül, gözyaşları arasında toprağa verildi.

30.06.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da dün kabini olmadan asansör kapısının açılması sonucu 7. kattan boşluğa düşerek ölen 2 yaşındaki Ayşegül, gözyaşları arasında toprağa verildi. Apartman sakinleri, sürekli arızalanan asansörle ilgili defalarca yönetime durumun iletilmesine rağmen ilgilenen olmadığını iddia etti.

Olay, dün Elazığ'ın merkeze bağlı Çaydaçıra Mahallesi Anguzubaba Sokak'ta bulunan Memursen TOKİ konutları B2 blokta meydana gelmişti. 2 yaşındaki Elif Ayşegül Dalhançer, 7. kattaki evlerinden ablası ile birlikte çıkmış, ablasının ayakkabısını giydirdiği Ayşegül, asansörün kapısının açıldığını görünce yürüyerek binmek için boşluğa adım atarak düşüp hayatını kaybetmişti.

Küçük kızın cansız bedeni Fırat Üniversitesi Hastanesi morgundan alınarak evlerinin bulunduğu yerdeki Sait Koç Camisi'ne getirildi. Baba Basri ve anne Gülşen Dalhançer'in ayakta durmakta güçlük çekti. Öğle namazından sonra küçük kız için cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası omuzlara alınan küçük kızın tabutu cenaze aracı ile Harput Mezarlığı'na götürüldü. Burada dua ve gözyaşları arasında küçük kızın cansız bedeni toprağa verildi.

Yaşanan olayı anlatan akrabası Abuzer Dalhançer, "Ablası ile markete gitmek için evden dışarı çıkmışlar. Ablası ayakkabısını giydirip, kendisininkini giyerken asansörün kapısı birdenbire açılıyor, çocuk direk aşağı düşüyor. Kabin gelmemiş, asansörün kapısı açılıyor çocuk aşağı düşüyor ve kapı kapanıyor bir daha açılmıyor" dedi.

Olay sonrası asansörün kapısının hala bozuk bir şekilde durduğunu ve 2 demir parçası ile kapatıldığını anlatan Abuzer Dalhançer, "Böyle bir şey olamaz. Herkes düşebilir. Bu demirler ne kadar koruyabilir" diye konuştu.

Olayın yaşandığı asansörün iki parça demirle kapatılması tepki çekerken, apartman sakinlerinin tedbir amaçlı tahta sunta ve dolapla önlem aldığı dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asansör Kurbanı 2 Yaşındaki Ayşegül Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mert: Sebeb olanı da (eryapı inş.)sorumlularını asansörden aşağı atmak lazim m. 3 0 Yanıtla
  • zeynep: paralarını alırken güzel güzel alıyorlar işini sağlam yapmaya gelirken niye güzel güzel yapmıyorlar.ölen bizden değil kendilerinden olacak ki duyarlı davransınlar.. 0 0 Yanıtla

Advertisement