Asansörde Hayatını Kaybeden Sarıtaş'ın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Asansörde Hayatını Kaybeden Sarıtaş'ın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mecidiyeköy’deki inşaatta meydana gelen asansör kazasında hayatını kaybeden işçilerden İsmail Sarıtaş’ın cenazesi Sarıgazi Cemevine getirildi.

07.09.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mecidiyeköy'deki inşaatta meydana gelen asansör kazasında hayatını kaybeden işçilerden İsmail Sarıtaş'ın cenazesi Sarıgazi Cemevine getirildi. Sarıtaş'ın aynı inşaat arkadaşları ile şakalaşırken cep telefonu ile çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı.

Mecidiyköy'deki inşaatta yaşanan kazada hayatını kaybeden İsmail Sarıtaş'ın(46) cenazesi Adli Tıp'dan alındıktan sonra Sancaktepe'deki Sarıgazi Cemevi'ne getirildi. Sarıtaş'ın cenazesini yakınları ve arkadaşları karşıladı. Cenaze aracından indirilerek gasilhaneye taşınan İsmail Sarıtaş'ın cenaze yarın toprağa verilecek. Talihsiz işçinin kardeşi Haydar Sarıtaş, "Bize asansörün düşmesi sonucu bir kaza olduğu şeklinde bilgi verdiler. Ben asansöre fazla yük konulduğunu tahmin ediyorum" dedi.

Öte yandan İsmail Sarıtaş'ın kazanın yaşandığı inşaatta arkadaşları ile şakalaşırken cep telefonu ile çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı. Sarıtaş, telefondaki arkadaşına espriler yaparak gülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asansörde Hayatını Kaybeden Sarıtaş'ın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement