Asat'tan Akseki'ye Kanalizasyon Yatırımı - Son Dakika
Güncel

Asat'tan Akseki'ye Kanalizasyon Yatırımı

Asat\'tan Akseki\'ye Kanalizasyon Yatırımı

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Akseki'de 8 milyon liraya mal olacak kanalizasyon çalışması başlattı.

09.11.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Akseki'de 8 milyon liraya mal olacak kanalizasyon çalışması başlattı.

Akseki'nin merkezde ve Cevizli Mahallesi'nde ek, Bademli ve Güçlüköy mahallelerinin ise tamamında yapılacak kanalizasyon çalışmaları için Bademli Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirildi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, törende yaptığı konuşmada, seçimlerden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Akseki'nin önemli sorunlarından biri olan su sorununu çözmesinin ardından şimdide seçimlerde vermiş olduğu sözün birini daha hayata geçirdiğini söyledi.

Bademli Mahallesi'nde 13 kilometre, Güçlüköy Mahallesi'nde 13 kilometre, Akseki merkez ve Cevizli Mahallesi'nde ise 2 kilometre ek yeni kanalizasyon şebekesi döşeneceğini ifade eden Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ise Akseki merkez, Bademli, Güçlüköy ve Cevizli mahallelerine yapılacak kanalizasyon çalışmasının 8 milyon liraya mal olacağını söyledi.

Törene, ASAT Kanalizasyon Daire Başkanı Murat Tütüncübaşı, AK Parti Akseki ilçe Başkanı Mehmet Özdilek ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Asat'tan Akseki'ye Kanalizasyon Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement