Asdep Meslek Elemanları Eğitimleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Asdep Meslek Elemanları Eğitimleri Tamamlandı

Asdep Meslek Elemanları Eğitimleri Tamamlandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, Aile ve Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Adıyaman’da göreve başlatılan 18 meslek elemanının oryantasyon ve eğitim süreçleri tamamlandı.

30.06.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, Aile ve Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Adıyaman'da göreve başlatılan 18 meslek elemanının oryantasyon ve eğitim süreçleri tamamlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk, engelli, kadın, yaşlı, personel birimlerinin yanı sıra belediye, başsavcılık, emniyet, jandarma, müftülük, göç idaresi, SYDV, SGK, halk sağlığı, sağlık müdürlüğü, kamu hastaneleri, milli eğitim, il gençlik spor müdürlüğü, işkur, kredi yurtlar gibi diğer kamu kurumlarından da eğitimcilerin katıldığı eğitimlerle, ilgili personelin hizmet verilecek alanı ve yöntemi tanıması sağlandı. Oryantasyon ve eğitim süreci ile ilgili bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdür Vekili Musa Şimşek, "10 personelin Adıyaman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 4 personelin Kahta Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde 4 Personelinde Besni görevlendirileceği Aile ve Sosyal Destek Projesi ile sosyal hizmet müdahalesinin ve takibinin gerçekleştirilmesi, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık odaklı sosyal hizmetlerin, hizmete erişim kolaylığı esasıyla gerektiğinde kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile işbirliği içinde hizmet sunulmasının planlanmakta. Hizmet verilen vatandaşla bakanlığımızın hizmet köprüsünü oluşturacak olan ASDEP Personelinin kendileri için çok değerlidir" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asdep Meslek Elemanları Eğitimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement