Aselsan Mühendisinin Evinde Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

Aselsan Mühendisinin Evinde Ölü Bulunması

Evinde ölü bulunan Erdem Uğur'un cenazesi memleketi İzmir'de toprağa verildi Okul arkadaşı Ölmez: "Erdem'in intihar ettiğine kimse inanmıyor.

17.01.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan ASELSAN mühendisi Erdem Uğur'un cenazesi, İzmir'de toprağa verildi.

Erdem Uğur için Bayraklı Manavkuyu Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Uğur'un yakınları, okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede baba Sezai Uğur ve amca İbrahim Uğur, taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına katılamayan annesi ise evlerinin önünde yakınlarının yardımıyla ayakta durmaya çalıştı. Bazı akrabalarının fenalık geçirdiği namaz sonrası Erdem Uğur'un cenazesi Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazı öncesi gazetecilere açıklama yapan Erdem Uğur'un mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden arkadaşı Recep Ölmez, Uğur'u 2004 yılından bu yana tanıdığını, kendisinin hayat dolu bir insan olduğunu, ölümünün kendilerini şoke ettiğini söyledi.

"Arkadaşımın ölümü çok şüpheli bir durum" diyen Ölmez, şöyle konuştu:

"En son 2 Ocak'ta İzmir'de görüştük. Uzun süre oturup konuştuk, ev alma planlarından bahsetti. İşleriyle ilgili yaptığı planlardan, düzenlemelerden bahsetti. Bir sorunu yoktu. İstanbul'daki bir arkadaşına 2 gün önce mesaj atmış ve bir araya gelme planları yapmıştı. İçine kapanık biri değildi. Canı sıkıldığında gezmeye giderdi. Tüm arkadaşları çok şaşkın. Erdem'in intihar ettiğine kimse inanmıyor. En ufak bir emare yok. İş yerinde de sosyal hayatında da pozitif bir insan. Ekonomik sıkıntısı da yok. İntiharı düşündürecek bir şey yok. İçine kapansa kimseyle konuşmasa, belki 'bir derdi fark edemedik' diyebilirsiniz ama böyle bir şey de yok. Mücadelecidir. Bir sorun yaşarsa mücadele eder."

Arkadaşının ölümünün "intihar" denilerek üzerinin kapatılmaması gerektiğini söyleyen Ölmez, bu olayın araştırılması ve arkasındaki gerçeğin ortaya çıkarılmasını istediklerini de ifade etti.

Ölmez, Erdem Uğur'un ASELSAN'dan önce Manisa'da bir elektronik firmasının Ar-Ge departmanında cep telefonu teknolojileri üzerinde çalıştığını da dile getirdi.

ASELSAN'da 14 Şubat 2014 tarihinde Ölçüm ve Kalibrasyon Mühendisi olarak göreve başlayan 28 yaşındaki Erdem Uğur, önceki gün Ankara'da yalnız yaşadığı evinde mutfak tüpü ve hortumu yatağına çekilmiş halde ölü bulunmuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aselsan Mühendisinin Evinde Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement