Asenalar Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Asenalar Bir Araya Geldi

Asenalar Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Kadın Kollarının yeni yönetimi kahvaltıda buluştu.

23.12.2014 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Kadın Kollarının yeni yönetimi kahvaltıda buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Züleyha Kaltu sıkıntılı bir süreç yaşandığını belirterek dün olduğu gibi bugün de Türk kadının üzerine düşen görevi yapacağını vurguladı.

Ülkücülüğün öz değerlere sahip çıkılması gerektiğini savunan bir erdem olduğunu kaydeden Kaltu şöyle konuştu: " Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere yüz binlerce şehidin ve gazinin kurtuluş mücadelesi vererek yoktan var ettiği Cumhuriyetimize başbuğ Alparslan Türkeş'in mirası, liderimiz Devlet Bahçeli'nin ve 9 ışığın ülküsüne gönülden bağlı olduğumu belirtmek isterim. Toprak parçasının vatan olması mücadele ister, fedakarlık ister, Kurtuluş Savaşı bunun dünyada örnek gösterilen ispatıdır. Ülkücülük ise her milletin kendi öz değerine sahip çıkması gerektiğini anlatan bir erdemdir."

Dün olduğu gibi bugün yaşanan sıkıntılı süreçte de Türk kadının üzerine düşen görevi yapacağını kaydeden Kaltu şöyle devam etti: "Türk milleti tarihinde sıkıntılı günlerden birini geçirmektedir. Böyle bir dönemde Türk milletinin varlığı, bütünlüğü ve kalıcılığının teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde görev almanın vatan borcu olduğu yönündeki düşüncem ve inancımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Unutmayın ki Türk milleti kadınları sayesinde var olmuş ve kadınları sayesinde var olmaya devam edecektir. Bu şuur ve bilinçle bu güne kadar bizimle hareket etmiş ve bundan sonra edecek olan destek veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşan seçimler için de Düzce'mizi gerektiği ve artık hak ettiği şekilde temsil edecek yöneticiler için çalışmalarımıza yeni kadın kolları yönetimimizle birlikte devam edeceğiz."

KALTU YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER ŞÖYLE;

Melek Kurt, Güner Cicu, Gülhanım Torul, Songül Yılmaz, Seher İlhan, Meryem Keskin, Serpil Badem, Halime Danışmaz, Hülya Pamuk, Burçin Kaya, Sultan Aydın, Aycan Engin, Fatma Turhan, Eda Genç, Mercan Genç, Birgül Şahin, Ümmühan Acar, Fatma Tok, Şebnem Ender, Zeynep Acar, Çağla Turan, Olcay Yiğit, Hülya Polat. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement