Asev Öğrenci Grupları İzleyenleri Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Asev Öğrenci Grupları İzleyenleri Büyüledi

Asev Öğrenci Grupları İzleyenleri Büyüledi

Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV)nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrenci gruplarının gerçekleştirdiği gösteriler, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

06.06.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV)nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrenci gruplarının gerçekleştirdiği gösteriler, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Aliağa Belediyesi Açıkhava tiyatrosunda iki gün boyunca süren gösterilerde, 162 öğrenci sahne aldı. ASEV öğrencilerinin, gitar, keman, ritim, piyano, kaval, bağlama, klarnet ve çocuk korosundan oluşan sahne performansları izleyenlerden tam not aldı. Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV)'nde çok güzel bir eğitim dönemi geçirdiklerini ifade eden ASEV Solfej Eğitmeni Hande Ülker Şen, "Bu güzel dönemde hazırladığımız çalışmaları yıl sonu etkinleri kapsamında Aliağalıların karşısında sahneleme fırsatı bulduk. Öğrencilerimin sahnedeki performansından çok memnun kaldım. Gelecek yıllarda çok daha başarılı işlere imza atacağımıza eminim. Dönem içerisinde çok fazla kursiyerimiz vardı. Bu sayı önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edecek. Sanatla iç içe bir Aliağayı severek takip ediyoruz. Bunun için bizlerde elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Sezon başından bu yana 100'e yakın öğrenciye gitar kursu verdiklerini kaydeden ASEV Gitar Eğitmeni Murat Kosacı ise, "Verdiğimiz kurslar ile yıl sonu gösterilerine iyi bir şekilde hazırlandık. Öğrencilerimizin sergilediği enstrümantal gösteriler oldukça başarılıydı. Aliağalı sanatseverlere keyifli bir enstrümantal müzikal keyfi yaşattığımıza inanıyorum" diye konuştu.

ASEV tarafından düzenlenen yıl sonu gösterileri, 6 Haziran Cumartesi (bugün) saat 21.00'de Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosundaki kapanış konseri ile son bulacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asev Öğrenci Grupları İzleyenleri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement