Asfalt Ekipleri Atatürk Caddesinde - Son Dakika
Güncel

Asfalt Ekipleri Atatürk Caddesinde

Asfalt Ekipleri Atatürk Caddesinde

Adıyaman Belediyesi'nin asfalt ekiplerince, kentin aynası konumunda olan ana arterler bir bir yenilenerek, daha güzel görüntüye kavuşturuluyor.

27.08.2014 17:11  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehrin kuzey yakasının ulaşımını sağlayan Karapınar Caddesi ile batı yakasının ulaşımını sağlayan Gölbaşı Caddesi'nin asfaltını kısa sürede yenileyerek hizmete sunan Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Saha Amirliği ekipleri, bu kez Atatürk Caddesi için kolları sıvadı. Tahrip olan Atatürk Caddesi'nin yeniden asfaltlanarak halkın hizmetine sunulması amacıyla yoğun bir çalışma temposu başlatan ekipler, şu sıralar caddeyi frezeliyor. Yol kodunun korunması nedeniyle ağır iş makineleriyle yapılan frezelemenin akabinde caddeye sıcak asfalt dökülerek hizmete sunulacak. Ulaşımın daha sağlıklı yapılması düşüncesiyle başlatılan yol yapım ve asfalt faaliyetlerine ara verilmeden devam edilirken, bu tür çalışmaların belli bir plan ve program dâhilinde sürekli yapılacağı kaydedildi.

56 Evler Kavşağı'ndan Sümer Meydanı Kavşağı'na kadar uzanan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen frezeleme işlemini gören vatandaşlar, belediyenin bu tür faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya, ekibine ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Ekipleri Atatürk Caddesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement