Asfalt Yol ve Kaldırım Çalışmaları Bahçelievler Mahallesi'nde - Son Dakika
Güncel

Asfalt Yol ve Kaldırım Çalışmaları Bahçelievler Mahallesi'nde

Asfalt Yol ve Kaldırım Çalışmaları Bahçelievler Mahallesi\'nde

Karaman Belediyesi, şehrin dört bir yanında yol asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

27.07.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler mahallesinde süren çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,"Asfaltlanmamış yol, yapılmamış kaldırım kalmayacak" dedi

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İkinci Organize Sanayi Yolu ve Ereğli Yolu bağlantısını yapan ve önemli bir yol olan 1129 nolu sokak üzerindeki yol üzerinde sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti;"Düzenli bir program dâhilinde, yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz. Çalışmalarımızı kent merkezindeki mahallelerimizin yanı sıra şehir kenarında bulunan mahallelerimizde de sürdürüyoruz. Bahçelievler Mahallemizde bulunan ve iki önemli yolun bağlantısını sağlayan 1129 nolu sokak üzerindeki bu yolu sıcak asfaltla kapladık. Ayrıca yol kenarında kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Burada ikamet eden vatandaşlarımızı, yoğun bir şekilde kullanılan bu yolun tozundan kurtardık." Dedi.

Hedefimiz 1-2 yıl içerisinde asfaltlanmamış hiçbir yol bırakmamak diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan"Mevsim şartları elverişli olduğu süre boyunca bu çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Yol ve Kaldırım Çalışmaları Bahçelievler Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement