Asilder Mamak Şubesi'nden Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asilder Mamak Şubesi'nden Akgül'e Ziyaret

Asilder Mamak Şubesi\'nden Akgül\'e Ziyaret

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER) Mamak Temsilciliği Başkanı Erdal Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti.

21.01.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER) Mamak Temsilciliği Başkanı Erdal Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti kaydeden Akgül, sivil toplum kuruluşlarının dini ve sosyal alanda daha aktif olmaları gerektiğine vurgu yaparak, ASİLDER'in Mamak'ta gerçekleştireceği etkinlikleri belediye olarak imkanlar ölçüsünde destekleyeceklerini ifade etti.

ASİLDER Mamak Temsilciliği Başkanı Kiraz ise, kabulünden dolayı Akgül'e teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Kiraz, tüm gayretlerinin çocukların ve gençlerin dini ve ahlaki değerlerden uzak kalmadan eğitimli, topluma faydalı birer fert olarak yetişmelerine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. 'İdeal İnsan Son Peygamberin (S.A.V) Hayatı' yarışmasının yoğun ilgi gördüğünü belirten Kiraz, yarışmanın amacının Hz. Peygamber'in hayatını sahih kaynaklardan okumak, onu doğru anlamak ve tüm insanlığa layıkıyla anlatmak, hayatı onun gibi bilinçli yaşamak için toplumda farkındalığın oluşturulması olduğunu söyledi. Kiraz, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında düzenlenen yarışmaya Hz. Peygamber'in hayatını okuyan herkesin katılabileceğini kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asilder Mamak Şubesi'nden Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement