Asım Aykan, Seçim Gezilerinde Spor Kulüplerine ve Gençlere Ayrı Bir Önem Veriyor - Son Dakika
Yerel

Asım Aykan, Seçim Gezilerinde Spor Kulüplerine ve Gençlere Ayrı Bir Önem Veriyor

Asım Aykan, Seçim Gezilerinde Spor Kulüplerine ve Gençlere Ayrı Bir Önem Veriyor

Trabzon AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Asım Aykan, seçim gezilerinde spor kulüplerine ve gençlere ayrı bir önem veriyor.

28.02.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Asım Aykan, seçim gezilerinde spor kulüplerine ve gençlere ayrı bir önem veriyor.

Son olarak Zağnos Spor Kulübü'nü ziyaret eden Aykan, Trabzon sporu ile ilgili genel değerlendirmelerde bulundu. Trabzon Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde spor ile ilgili proje yapıp hayata geçirdiklerini ve bunun neticesinde 350 sporcuyu Trabzon'a kazandırdıklarını ifade eden Aykan, sporun amaçlarından bir tanesinin gençleri kahvehane köşelerinden kurtarmak olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Trabzon'u "spor kenti yapacağız" açıklamalarını hatırlatan Aykan " Futbol, voleybol, basketbol gibi branşlar takım oyununun olduğu sporlardır. Ferdi spor değillerdir. Spor bize ferdi demeyi öğretiyorsa, 'ben' dedirtiyorsa biz o spordan bir şey anlamayız. Peygamber Efendimiz 'Nefisleri mağlup edelim demiştir.' Spor asrın ihtiyacıdır. Çocuklarımız, gençlerimiz hep bilgisayar başında. Spordaki şiddet ve küfrü ortadan kaldırmalıyız. Fair-play ruhunu ön plana çıkarmalıyız. En önemli görevimiz bu bilinci geliştirmek olmalı. Ben Trabzon için hizmete talip oldum. Uygun görmezseler de hizmete devam edeceğim" dedi.

Trabzon'un işlek caddelerinden Atatürk Alanı ve Uzunsokak'ı da gezen Aykan, esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelerek sohbet ederek dertlerini dinledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asım Aykan, Seçim Gezilerinde Spor Kulüplerine ve Gençlere Ayrı Bir Önem Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement