Asimder'den Ermenistan'ın Nişanyan'a Ödül Vermesine Tepki - Son Dakika
Yerel

Asimder'den Ermenistan'ın Nişanyan'a Ödül Vermesine Tepki

Asimder\'den Ermenistan\'ın Nişanyan\'a Ödül Vermesine Tepki

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Hz. Muhammed (SAV) ve tüm İslam aleminin inancına hakaret eden Ermeni asıllı Türkiye vatandaşı Sevan Nişanyan’ın yaptığı hakaretlerin hesabını adalet önünde vereceğini söyledi.

19.04.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Hz. Muhammed (SAV) ve tüm İslam aleminin inancına hakaret eden Ermeni asıllı Türkiye vatandaşı Sevan Nişanyan'ın yaptığı hakaretlerin hesabını adalet önünde vereceğini söyledi.

Ermiş, yaptığı yazılı açıklamada, Ermenistan devlet yetkililerince Sevan Nişanyan'a William Saroyan Madalyası verilmesinin halen yetkili ve yöneticilerde Taşnak-Hınçak zihniyetinin devam ettiğinin göstergesi olduğunu belirterek, "Türkiye vatandaşı olan Ermeni asıllı Sevan Nişanyan, çeşitli ulusal gazetelerdeki köşe yazılarında ve çıktığı televizyon programlarında, alemin son peygamberi olan Hz. Muhammed'e (SAV) ağza alınmayacak çirkin ithamlarda bulmuş, haddini aşan sözler sarf etmiştir. 1915-1918 yıllarında Türkiye, İran ve Azerbaycan coğrafyasında Kürt, Türk ve Azeri demeden kadın, çocuk ve yaşlıları katleden Hınçak ve Taşnak Ermeni çetelerinden bugünkü Ermenistan'ı idare eden zihniyet ile Sevan Nişanyan'a ödül veren Ermeni diasporası arasında hiçbir fark yoktur" dedi.

ASİMDER olarak 1 Haziran 2013 tarihlerinde Nişanyan'ın yargılanması için toplanan 4 bin imzanın Diyanet İşleri Başkanlığına gönderildiğini dile getiren Ermiş, "ASİMDER adına Sevan Nişanyan hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına dava açılmıştır. Sevan Nişanyan yaptığı hakaretlerin hesabını adalet önünde verecektir" ifadelerine yer verdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den Ermenistan'ın Nişanyan'a Ödül Vermesine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement