Asimder Giresun Temsilcisi Veziroğlu'ndan Vali Karahan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder Giresun Temsilcisi Veziroğlu'ndan Vali Karahan'a Ziyaret

Asimder Giresun Temsilcisi Veziroğlu\'ndan Vali Karahan\'a Ziyaret

Merkezi Iğdır’da bulunan Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Karadeniz Bölge ve Giresun İl Temsilcisi Uslan Veziroğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

25.08.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Iğdır'da bulunan Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Karadeniz Bölge ve Giresun İl Temsilcisi Uslan Veziroğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Vali Karahan'a 1915 olayları, Ermeni meselesi ve ASİMDER'in sponsorluk yaptığı çeşitli tarihi kitaplar hediye eden ASİMDER Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti Temsilcisi Emrah Karadağ ile Karadeniz Bölge ve Giresun İl Temsilcisi Uslan Veziroğlu, derneklerinin 1915-1918 yıllarında Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde Ermeniler tarafından yapılan katliamlar ve Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ Bölgesi'nde 26 Şubat 1992 yılında katliamın Ermeniler tarafından yapıldığını anlatarak, bir yalan makinesine dönüşen Ermeni lobisinin gerçek yüzünü insanlığa anlattıklarını söyledi. Giresun İl Temsilcisi Veziroğlu, sözde Ermeni soykırımının 100. yılı sebebiyle il genelinde yapmış oldukları faaliyetlere valilik tarafından verilmiş olan destek ve yardımlar için Vali Karahan'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Vali Hasan Karahan ise, "ASİMDER'i öncelikle dünya çapında yürütmüş olduğu bu kutsal davadan dolayı tebrik ederim. ASİMDER İl Temsilciği'nin şehrimizde açılması bizleri memnun etmiştir. Bu nazik ziyaret şahsımı memnun etmiştir. Tarihimizin ve milli meselelerin anlatılması konusunda sizin gibi sivil toplum kuruluşların çalışması çok önemlidir. Halkımızın bilinçlendirilmesi noktasında sizlere çok iş düşmektedir. Özellikle bir sivil toplum kuruluşunun yurt genelinde ve yurt dışında çalışma yapması bizleri memnun etmiştir. Bundan sonraki çalışmalarınızda valiliğimizce gerekli desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti Temsilcisi Emrah Karadağ, Nahcıvan tarihini içeren çeşitli kitapları Vali Hasan Karahan'a hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder Giresun Temsilcisi Veziroğlu'ndan Vali Karahan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement