Asimderden 'Batı' Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Asimderden 'Batı' Uyarısı

Asimderden \'Batı\' Uyarısı

Uluslar Arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu ve Güney Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Batı’nın Türkiye’de seçim kaosu oluşturmaya çalıştığını iddia etti.

12.02.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslar Arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu ve Güney Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Batı'nın Türkiye'de seçim kaosu oluşturmaya çalıştığını iddia etti.

Yaptığı yazılı açıklamada, ne zaman Türkiye'de önemli bir gelişme olsa batı dünyasının bu gelişmeyi durdurmak için kaos meydana getirmeye çalıştığını ifade eden Ermiş, "Ne zaman ki Türkiye, insanlığın kurtuluşu için bir adım atsa, batı dünyasını bir kaşıntı tutuyor. Türkiye'nin İslam ve mazlum ülkelerle ilgilenmesini liderlik olarak gören batılılar, bunun önüne geçmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kıbrıs, Ermeni, Kürt, Alevi, Suni sorunu, türetilen çeşitli örgütlerle yapılan batı dünyasının bir kaşıntısıdır" dedi.

Türkiye'nin ülke olarak kalkınmayla, bütünleşmeyle ve yeni dostluklar kurmayla meşgul olduğunu dile getiren Ermiş, "Batı, Kobani olayları bitti, şimdi de seçim kaosu oluşturma peşindedir. Bugünlerde bu bütünlüğümüze ve birliğimize çok tuzaklar kuruluyor. Millet olarak çok uyanık olmamız ve bu oyunlara gelmememiz lazım" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimderden 'Batı' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement