Aşırı Hız Kaza Getirdi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aşırı Hız Kaza Getirdi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Aşırı Hız Kaza Getirdi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde motosiklet sürücüsü hakimiyetini yitirince önce kaldırıma, ardından bir otelin tabelasının yer aldığı beton direğe çarptı.

04.12.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde motosiklet sürücüsü hakimiyetini yitirince önce kaldırıma, ardından bir otelin tabelasının yer aldığı beton direğe çarptı. Arkadaşıyla birlikte yola savrulan sürücü 29 yaşındaki İsmet Eğerci öldü, 40 yaşındaki Mustafa Karadon ise ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Altınkum Mahallesi Karakol Caddesi'nde meydana geldi. Aşırı hızlı bir şekilde yol aldığı belirtilen plakasız motosikletin sürücüsü evli ve bir çocuk babası 29 yaşındaki İsmet Eğerci, virajda hakimiyeti kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarındaki kaldırıma ve bir otelin tabelasının yer aldığı beton direğe çarptı. Motosiklet sürücüsü Eğerci ile kendisi gibi kasksız olan arkadaşı Mustafa Karadon, yola fırlayıp ağır yaralandı. Yaralıları görenler kazayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, yaralıları ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Başına darbe alan yaralılardan Eğerci, kurtarılamadı. Diğer yaralı Karadon yapılan ilk müdahale sonrası Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aşırı Hız Kaza Getirdi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement