Aşk Ateşi Adıyaman'da Yapılan Muhteşem Gala ile Başladı - Son Dakika
Güncel

Aşk Ateşi Adıyaman'da Yapılan Muhteşem Gala ile Başladı

Aşk Ateşi Adıyaman\'da Yapılan Muhteşem Gala ile Başladı

Doğunun Kürt kültürünü ve köy hayatını anlatan TRT 6'nın yeni dizisi Aşk Ateşi, dün akşam izleyicisi ile buluştu.

07.02.2014 08:52  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğunun Kürt Kültürünü ve köy hayatını anlatan TRT6'nın yeni dizisi 'Aşk Ateşi' dün akşam izleyicisi ile buluştu. Adıyaman'da yapılan Gala büyük ilgi gördü. Protokol'ün tam kadro teşrif etmesinin yanı sıra din adamlarının da katılımı salonda her kesimi birleştirdi.

Adıyaman'ın Bebek köyünde çekilen dizisin birinci bölümü de dün akşam Adıyaman'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Kültür Merkezi'nde izlendi. Galaya Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, TRT6 Kanal Koordinatörü Fethullah Kırşan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Talha Gönüllü, Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, TPAO Bölge Müdürü Savaş Bütün, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Kamu Hastaneleri Birliği Yardımcısı Süleyman Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, MÜSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Dağtekin, İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü, Metropolit Melki Ürek, TRT6 Diyarbakır Bölge Müdürü İlyas Aksoy, TRT6 Diyarbakır Haber Müdürü Çetin Tüzün 'in yanı sıra çok sayıda Adıyamanlı katıldı.

Birinci bölüm pastasını dizi oyuncuları ile birlikte kesen Vali Demirtaş yaptığı konuşmada, Adıyaman için çok mutlu ve heyecanlı bir gün yaşadıklarını ifade ederek, 'Diziler ülkemizde illerin tanıtılmasında çok önemli bir yere sahip. İnanıyorum ki Aşk Ateşi dizisinin Adıyamanımıza çok büyük katkısı olacak. Aşk Ateşi dizisi sayesinde Adıyamanımızın güzelliğini herkes görecek' dedi. TRT6 Kanal Koordinatörü Fethullah Kırşan da yaptığı konuşmada yeni dizimizin memleketimize, kanalımıza ve Adıyaman halkına hayırlı olmasını diliyorum dedi.

'HER SALI 20.15'DE'

Senaryosu Kıssahan Yazım Grubu tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini de daha önce çok sayıda başarılı projeye imza atan Rıfai Şahin yapıyor. Başrollerini, Ertem Eser (Hejar), Şilan Düzdaban (Cane), Mustafa Elbenim (Nasır), Asuman Yolcu (Sinemxan), Dila Doğma (Rojda), Ferhat Turgut'un (Faris) paylaştığı dizinin bütün oyuncuları kürt kökenli olup Kürtçe sesli çekim yapılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşk Ateşi Adıyaman'da Yapılan Muhteşem Gala ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement