Aşk Terapisi' İzleyenleri Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Aşk Terapisi' İzleyenleri Kırdı Geçirdi

Aşk Terapisi\' İzleyenleri Kırdı Geçirdi

Efeler Belediyesi’nin organize ettiği ’Aşk Terapisi’ isimli tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

30.11.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi'nin organize ettiği 'Aşk Terapisi' isimli tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

İlkokul aşkıyla karşılaşan terapist Sorgun'un, karşılaşma sonrası başına gelen komik olayların anlatıldığı 'Aşk Terapisi' oyunu Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'nde sahnelendi. Oyuna Efeler Belediye Başkan Yardımcıları Sumran Ünal, Derya Tıkır ve Eşi Elvan Vatanseven Tıkır, Efeler Kent Konseyi ve Aydın Rotary Kulübü Başkanı Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, Efeler Belediyesi müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünlü oyuncular Suzan Aksoy, Somer Karvan, Janset, Yusuf Atala ve Fulden Akyürek yer aldığı oyun sık sık izleyenlerin kahkahaları ve alkışları ile kesilerek ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda konuşan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, "Tiyatro insana, insanı insanca tarif etme olarak toplumun karşısına çıkarken toplumun sorunlarını, ortak komplekslerini, karmaşıklıklarından ayırıp bize sade bir şekilde göstererek bizleri düşündürmeye, sorgulamaya, hatta yargılamaya iten toplum sanatıdır. Sanatçılarımız bizlere kısacık bir süre içerisinde yaşamın acılarını, sevinçli, güler yüzlü yanlarını tatlı bir dille anlatarak yaşamdan kesitler sundular. Kendilerine ve bizleri bu gecede yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuşarak oyunlara çiçek takdim etti.

OYUNCULAR SELFİE ÇEKTİ

Oyuncular salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler ile selfie çekerek, oyunla ilgili tüm düşüncelerini sosyal medyada 'aşkterapisi' etiketi ile kendileri ile paylaşmalarını istediler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşk Terapisi' İzleyenleri Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement