Aşk Yeniden Dizisi 5.Bölümde Aşk Evliliği - Son Dakika
Soğuk Haber

Aşk Yeniden Dizisi 5.Bölümde Aşk Evliliği

Aşk Yeniden Dizisi 5.Bölümde Aşk Evliliği

Fox Tv'nin sevilen aşk dizisi Aşk Yeniden geride bıraktığı 4 bölümle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Beğeni toplayan dizi Aşk Yeniden 5.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan önemli gelişmeler şu şekilde..

04.03.2015 16:56  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşk Yeniden dizisi 5.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan gelişmeler. Aşk Yeniden dizisinin 3 Mart Salı akşamı yayınlanan son bölümünün tüm detayları ve yeni bölümün ilk görüntüleri. Fox Tv ekranlarında dizi hayatına müthiş bir başlangıç yapan ve geride bıraktığı 4 bölümle izleyicilerden tam not alan Aşk Yeniden dizisi Salı akşamlarının en fazla izlenen dizisi olmaya en güçlü aday olarak karşımıza çıkıyor.

SON BÖLÜMÜN ÖZETİ

Mukaddes'in Fadik'ten laf almak için söylediği düğün organizasyonu yalanı, kontrolsüz bir şekilde öylesine büyür ki, Zeynep ve Fatih'i daha önce hiç bir şey bu kadar zora sokmamıştır.

Dedikodu lobisinin düğün davetine yardım etme bahanesiyle Şekercizadelere gelmesi oldukça zamansız bir ana denk gelir. Mukaddes tüm cemiyete rezil olduğu düşünür. Oysa ki herkes halinden memnundur. Zeynep ve Fatih büyüyen yalanlarına bir yenisini daha eklemeye çalışırken, kendilerini bir anda düğün davetinin ortasında bulurlar.

AŞK YENİDEN 5.BÖLÜM FRAGMANI

Fox TV'de başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Aşk Yeniden adlı dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin 10 Mart akşamı yayımlanacak yeni bölümünde düğün heyecanı var. Fatih ile Zeynep aileler için nikah masasına oturacak. Tabii anlaşılan bu düğün hazırlıklarında aksilikler eksik olmayacak.

AŞK YENİDEN REYTİNGLERDE ZİRVEYİ ZORLUYOR

Her hafta salı günleri dizilerin reyting savaşları devam ediyor. Salı günü diziler arasındaki AB'ye göre baktığımzıda 1.sırada Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk yeniden dizisi oldu. 2. sırada ise TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor ALL-Star yarışması oldu. 3.sırayı ise Aşk yeniden dizisi özel bölümü yer aldı.

Geçen sene salı günlerine damgasını vuran küçük ağa dizisi ise artık salı günleri üst sıralara çıkamıyor. Küçük ağa son bölümü reytinglerde 16.sırada yer aldı.Ana haber bültenleri arasındada Fatih Portakal ile ana haber bülteni 1.sırayı aldı.
Ziraat kupası Galatasaray- Manisaspor maçı ise 6.sırada reytinglerde yerini aldı.

AŞK YENİDEN 5.BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber Aşk Yeniden Dizisi 5.Bölümde Aşk Evliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement