Aşkale Polisi, Vatandaşı Dolandırıcılara Karşı Uyardı - Son Dakika
Güncel

Aşkale Polisi, Vatandaşı Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Erzurum Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri telefon dolandırıcılarına karşı vatandaşlara uyarıcı el broşürü dağıttı.

05.04.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri telefon dolandırıcılarına karşı vatandaşlara uyarıcı el broşürü dağıttı.

Son dönemlerde artan telefon dolandırıcılığının önüne geçilmesi ve vatandaşın mağdur olmaması amacıyla Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyarıcı broşürler hazırlanarak, vatandaşın yoğun olduğu kahvehanelere, durak ve billboardlara asıldı.

Vatandaşa dolandırıcılık suçları hakkında bilgi veren emniyet yetkilileri, şu uyarılarda bulundu:

"Polis, asker, savcı, hakim unvanlarını kullanarak para talep edenlere, telefonunuz yada kredi kartınız kopyalandı terör örgütleri tarafından kullanılmaktadır diyerek sizi PTT, banka ve ATM'lere para yatırmanızı altın gibi zihniyet eşyalarınızı terör örgütlerini yakalamak için isteyenlere, ödül kazandınız gibi mesajı göndererek ödülü almanız için kontör veya para isteyenlere, sigorta şirketinden arıyoruz, sigorta borcunuz var diyenlere itibar etmeyiniz. Böyle durumlarda 155 polis imdat hattınız arayınız. Hiçbir kamu görevlisi sizden TL, kredi, kontör talep etmez."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aşkale Polisi, Vatandaşı Dolandırıcılara Karşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement