Asker Adaylarına Celp Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Asker Adaylarına Celp Uyarısı

Asker Adaylarına Celp Uyarısı

Sivas Askerlik Şubesi Başkanlığı, asker adaylarına celp uyarısında bulundu.

17.01.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Askerlik Şubesi Başkanlığı, asker adaylarına celp uyarısında bulundu.

Askerlik Şubesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, askerliklerine karar aldıran er statüsündeki yükümlülerin,e 97/1 tertip olarak 30 Ocak-1 Şubat'ta birinci grup ve 15-17 Mart'ta ikinci gurup olarak silah altına alınacakları ifade edildi.

Sevke tabi yükümlülerin sevk evraklarını e-devlet üzerinden alabileceklerinin aktarıldığı açıklamada, kimlik belgeleriyle istedikleri PTT şubesinden yol ve iaşe bedelini alabilecekleri ve askerlik şubesine uğramadan birliklerine katılabilecekleri kaydedildi.

Sevk evraklarının birinci grup için verilmeye başlandığı, ikinci grubun ise 1 Mart'tan itibaren sevk evraklarını alabileceği dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sevk evraklarını almak üzere başvuracak yükümlülerin nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Askere alınacaklardan birinci grupta sevke tabi yükümlüler evraklarını en geç 1 Şubat 2017, ikinci grupta sevke tabi yükümlüler ise 17 Mart 2017 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçunu işlemiş olacaklardır. Yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Asker Adaylarına Celp Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement