Manyas'ta Asker Arkadaşları 52 Yıl Sonra Buluştu - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta Asker Arkadaşları 52 Yıl Sonra Buluştu

Manyas\'ta Asker Arkadaşları 52 Yıl Sonra Buluştu

Balıkesir Manyas'a bağlı Akçaova Mahallesinde ikamet eden Fikret Aytekin, 52 yıl önce birlikte askerlik yaptığı dört arkadaşı ile bir araya geldi.

30.05.2014 12:36  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı Akçaova Mahallesi'nde ikamet eden Fikret Aytekin, 52 yıl önce birlikte askerlik yaptığı dört arkadaşı ile bir araya geldi.

1960 yılında Erzurum 486. Motorlu Topçu Taburu Karargah Birliği'nde askerlik yapan Fikret Aytekin, Kirkor Çoturoğlu, Fazlı Çiftçi ve Nuri Geniş, 52 yıl sonra Fikret Aytekin'in daveti üzerine Manyas'ın Akçaova Mahallesi'nde buluştu. Şu anda 72 yaşlarında olan asker arkadaşları, geçmiş günleri anarken duygulu anlar yaşadı. Aytekin, "Biz Erdek-Düzler Mahallesi'nde ikamet eden arkadaşım Nuri ile görüşüyorduk. Daha sonra uzun araştırmalarım ve teknoloji sayesinde İstanbul'da ikamet eden Rum asıllı Kirkor ve Sakarya- Karasu ilçesinde oturan Fazlı ile irtibata geçtim. Uzun süren telefon görüşmeleri sonrası kendilerini Manyas'a davet ettim. Sağ olsunlar, beni kırmayıp geldiler. Kendilerine müteşekkirim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ta Asker Arkadaşları 52 Yıl Sonra Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement