Asker Tarafından Günlüğü Bulunan PKK'lı Kız da Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Asker Tarafından Günlüğü Bulunan PKK'lı Kız da Teslim Oldu

Nusaybin'de teslim olan PKK'lı 25 terörist arasında bir süre önce ailesine ulaştırılmak üzere vasiyetini yazdığı günlüğü bulunan Zehra Kaya'nın da yer aldığı tespit edildi.

25.05.2016 07:22  Güncelleme: 07:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde teslim olan 25 terörist sağlık kontrolünden geçirildi. Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde güvenlik güçlerine teslim olan 6'sı kadın 25 terörist, ilçedeki bir spor salonuna getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen teröristlerin, daha sonra Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüleceği belirtildi.

Teröristler, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilecek.

GÜNLÜĞÜ BULUNAN TERÖRİST DE ARALARINDAYDI

Öte yandan teslim olan teröristler arasında, bir süre önce vasiyetini yazdığı günlüğü bulunan terör örgütü mensubu Zehra Kaya'nın da yer aldığı belirlendi.

Operasyonda günlüğüne ulaşılan Kaya, örgütün sözde yöneticilerinin kendilerini piyon olarak kullandığını, birçok arkadaşının öldüğünü, kendisini bekleyen sonun da ölüm olduğunu anlatmış, "Bu notlar, kimin eline geçerse lütfen aileme yetiştirin. Bu istek vasiyetimdir. Olmazsa mezarımda rahat uyumam valla. Ben Zehra Kaya" ifadelerini kullanmıştı.

MEHMETÇİK GÜNLÜĞÜNÜ AİLESİNE ULAŞTIRMIŞTI

Mehmetçik, daha sonra günlüğü Kaya'nın ailesine teslim etmiş, baba Mehmet Kaya, kızına teslim olması yönünde çağrıda bulunmuştu.

Asker Tarafından Günlüğü Bulunan PKK\'lı Kız da Teslim Oldu

Son Dakika Güncel Asker Tarafından Günlüğü Bulunan PKK'lı Kız da Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • turk: Noldu simdi acitasyonla haber mi yapiyorsunuz.resmen teroristleri magdur gosteriyorsunuz.vay vay vay 16 3 Yanıtla
  • AD: BUNLARI CANLI OLARAK TESLİM ALAN BENCE ŞEHİTLERE İHANET ETMİŞTİR 15 1 Yanıtla
  • ali: inanmayın ilk fısatda yine hainlik yaparlar şehir eylemleri için teslim oluyorlar öldüreceksin 10 5 Yanıtla
  • o iş bitti : SIKIŞINCA KANDIRILDIK DİYORLAR 8 6 Yanıtla
  • Tc: Keşke ölseydinde mezarında rahat uyumasaydın vatan hainleri allah belanızı versin 10 2 Yanıtla
  • Merdo: Ben neden teslim olmuyorum çünkü ben hain değilim ve yalan haber 0 11 Yanıtla
  • VATANINA İHANET EDENİ ASLA AFFETME: TESLİM ALIN İYİ BESLEYİN Kİ ÇIKINCA SENİ YİNE ÖLDÜRSÜN 6 4 Yanıtla
  • akp den: Başkanlik olsun tabiki. Bölünme sürecindeyiz 2 5 Yanıtla
  • Ahum: Hepsi kalleş hepsi hain bunlara merhamet tanïmayın onlar ki askerime polisine acımadan kalleşce şehit ettiler sizde vurun vurun 7 0 Yanıtla
  • FATİH: Kürt’lerin Lozan’a Gönderdiği Mektup “1923' DE KÜRT HALK HEYETİNİN LOZAN’A GÖNDERDİĞİ TARİHİ MEKTUP” ithaf olunur. “Bu günlerde (Lozan Konferansı görüşmeleri sırasında) İngiltere yetkili kurul başkanı Lord Curzon’un Kürtlere bağımsızlık verilmesi fikrini ortaya atarak, Kürtlerin koruyucusu tavrını takınmasını, hayret ve şaşkınlıkla karşıladık!.. Biz Kürtler, Turan neslinden bir kavimiz. Milli hatıralarımız ve özelliklerimizden dolayı Türkler bize, “yiğit ve cesur” anlamına gelen “Kürt” ismini ve 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement