Asker ve Polis'e Yolculuk İndirimi - Son Dakika
Yerel

Asker ve Polis'e Yolculuk İndirimi

Asker ve Polis\'e Yolculuk İndirimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Doğu ve Güneydoğudaki askerlere mektup kampanyası düzenlenirken, Özel bir otobüs yazıhanesinin de polis ve askerlerle ailelerine yüzde 15 indirimli bilet kesmeye başladı.

04.07.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Doğu ve Güneydoğudaki askerlere mektup kampanyası düzenlenirken, Özel bir otobüs yazıhanesinin de polis ve askerlerle ailelerine yüzde 15 indirimli bilet kesmeye başladı.

Otobüs firması, Öğretmenler Mahallesinde yazıhane açarken, polis ve askerlere ailelerine yüzde 15 indirimli bilet kesmeye başladı. Otobüs Yazıhanesi sorumlusu İbrahim Ekşi, yeni hatlar açıldığını söyledi. En iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini anlatan İbrahim Ekşi," İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmit ve Adapazarı gibi merkezlere yolcu taşıyoruz. Türk Silahlı kuvvetleri personeli ile polisler ve ailelerine yüzde 15 indirimli bilet kesiyoruz. Otobüslerimizde, geniş koktuklar, büyük ekran televizyon ve internet bulunmaktadır. Dondurma, demleme çay, Türk kahvesi ve zengin ikram menüsü vardır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asker ve Polis'e Yolculuk İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement