Askere Alınmak İçin Dilekçe Verdiler - Son Dakika
Güncel

Askere Alınmak İçin Dilekçe Verdiler

Askere Alınmak İçin Dilekçe Verdiler

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde son günlerde artan terör olaylarının ardından halk, askerlik şubesine akın ederek askere gönüllü olarak gitmek istedi.

08.09.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde son günlerde artan terör olaylarının ardından halk, askerlik şubesine akın ederek askere gönüllü olarak gitmek istedi.

Doğanşehir'de Doğanşehir Belediyespor, Dağ ve Doğa Sporları Derneği mensuplarından olan bir grup genç, artan terör saldırılarında devletin yanında olmak ve birlikte hareket etmek amacıyla bir araya gelerek, Doğanşehir Askerlik Şube Başkanlığına yazılı dilekçe ile müracaata bulundu. Gruplar halinde gelerek dilekçe veren gençlerin sayısı gün içinde 40 kişiyi buldu. 25 kişilik grupla Doğanşehir Askerlik Şube Başkanlığına dilekçelerini teslim eden gençler, Hükümet Konağı önünde bir açıklama yaptılar.

Grup adına açıklama yapan Doğanşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Nusret Ürkmez, "Artan bölücü terör saldırıları ve kurulan hain pusularda vatan evlatları şehit düşüyor. Bununla birlikte çoğu Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde devlet mallarına zarar verilerek, kamu kurum ve kuruluşları tahrip ediliyor. Devletimizin, bu hainlere ve iş birlikçilerine her daim üstün gelecek güçte olduğundan hiç şüphemiz yok. Vatanımız için hainlere, teröristlere karşı, gerek gönüllü asker olarak gerek güvenlik güçleri ile birlikte verilecek her türlü görevde aktif rol almak istiyoruz" dedi.

Grup daha sonra sessizce dağıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Askere Alınmak İçin Dilekçe Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Zeyno: Helal olsun askerlik yapmamak için para verenler utansın... 59 0 Yanıtla
  • Furkan Tufan: İşte Malatyamın insanı bir kez daha gurur duydum şehrimle.. 11 0 Yanıtla

Advertisement