Askeri Liselere Giriş Müracaatları 5 Mart'ta Sona Eriyor - Son Dakika
Yerel

Askeri Liselere Giriş Müracaatları 5 Mart'ta Sona Eriyor

Askeri Liselere Giriş Müracaatları 5 Mart\'ta Sona Eriyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı personeli, ortaokul öğrencilerine Askeri Liselere giriş koşulları hakkında bilgilendirdi.

03.03.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı personeli, ortaokul öğrencilerine Askeri Liselere giriş koşulları hakkında bilgilendirdi.

Yozgat Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, 2015-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda öğrenim görmek isteyen öğrencilerin 5 Mart 2015 Perşembe gününe kadar müracaatlarını yapmaları gerektiğini söyledi.

Slayt gösterileriyle verilen bilgilerde Binbaşı Mehmet Demir, " 2015-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2015-ALS) 19 Nisan 2015 tarihinde uygulanacaktır. 2015 ALS Sınavı Başvuruları 19 Şubat 2015 tarihinde başlamış ve 5 Mart 2015 tarihinde sona ermektedir. Bu amaçla hazırlanan başvuru kılavuzu, ÖSYM'nin(http://www.osym.gov.tr) İnternet adresinden yayımlanmıştır" dedi.

Meslek seçiminin, insanın yaşam biçimini de belirlediğini vurgulayan Demir, "Bireyin gelecekteki yaşam tarzının belirlenmesinde dönüm noktası olan meslek tercihinin, doğru ve isabetli verilmesi gereken bir karardır. Çalışma hayatında ve özel hayatta mutlu olmanın iyi bir kariyer elde etmenin ilk adımı da kişiliğe uygun meslek seçiminden geçmektedir" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askeri Liselere Giriş Müracaatları 5 Mart'ta Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement