Askeriyede Bıçaklanan Asker, 40 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Askeriyede Bıçaklanan Asker, 40 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Aydın'da vatani görevini yaparken, koğuştaki arkadaşı tarafından bıçaklanıp yaralanan Umuthan Talaş, kaldırıldığı hastanede 40 gün sonra hayatını kaybetti.

19.11.2014 13:34  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde vatani görevini yaparken, koğuştaki arkadaşı tarafından bıçaklanıp yaralandığı iddia edilen Umuthan Talaş, kaldırıldığı hastanede 40 gün sonra hayatını kaybetti. Talaş'ın cenazesi Erzurum'da toprağa verildi.

ŞEHİTLİKTE TOPRAĞA VERİLDİ

Piyade er Umuthan Talaş (20), terhisine 4 ay kala, iddiaya göre aynı koğuşta kaldığı arkadaşı tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Talaş, kaldırıldığı Söke'de hastanede tedavi altına alındı. 40 gün yoğun bakımda kalan Talaş, dün hastanede vefat etti. Erzurum'a getirilen Umuthan Talaş için Narmanlı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Talaş'ın naaşı Karskapı Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

"DOKTORUN İHMALİ VAR"

Hayatını kaybeden Umuthan Talaş'ın amcası Ceyhan Talaş, yeğeninin cinayete kurban gittiğini ve hastanede ameliyat eden doktorun ihmalinin bulunduğunu ileri sürdü.

"ASKERİYENİN İÇİNDE BIÇAKLANDI"

Ceyhan Talaş, "Biz çocuğumuzu askere gönderdik. Cenazesi geldi geri bize. Terhisine 4 ay vardı. Daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan ve tehdit edildiğini söylediği bir asker tarafından askeriyenin içerisinde bıçaklanıyor. Yaralandı 45 kilometre uzaklıktaki Söke'de hastaneye kaldırıldı. Burada ameliyat yapan doktor yanlış yerden operasyon yapıyor. Asıl akciğere yakın bölgede yer alan yarayı görmüyor. Daha sonra enfeksiyon kapıyor. Yaklaşık 40 gün hastanede kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Cinayet ve doktorun ihmali var. Gerekli suç duyurusunda bulunduk. Askeriyenin içerisinde yeğenim bıçaklandı" dedi.

Askeriyede Bıçaklanan Asker, 40 Gün Sonra Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Askeriyede Bıçaklanan Asker, 40 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • can: gelde oğlunu askere gönder neymiş vatan sağolsunmuş boş versene başlarım vatanına benim çocuğum canından olacak bakan çocukları habire çalıp günlerini gün edecek yemezler 34 1 Yanıtla
  • kürtoğlukürt: O şerefsiz nerde şimdi kimbilir itoğlu it Böylelerinin askerliğini 3 yıl uzatacaksın 20 3 Yanıtla
  • türkoğlu türk: vaybe ne hallere geldi türkiye ceza evi olsa bukadar olmaz gelde askere evlat yolla bu başındaki subaylar ne yapıyodu acaba salla başını al maaşınımı ha doğruya tayip in dediği gibi askeriye yan gelip yatma yeri deyil senin oğlunda gemiciklerde kuyumcu dükanlarında yan gelip yatıydr kessin vatan sağolacaksa böle askeriyede deyil gerçek manada harpta savaşta olsun yazıklar olsun bu adalete 16 2 Yanıtla
  • MEHMET VARAK: şehide rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum O ŞEREFSİZ KANSIZIN alacağı ceza ne MERAK EDİYORUM 17 0 Yanıtla
  • BAYBARS: artık Türkiye Cumhuriyeti oldu YENİ TÜRKİYE, , , , yeni türkiyede can güvenliğin falan yoktur, Adliyede işin varsa rüşvetle ve ikitadara yandaşsan halledilir, İktidara yakınsan memurda olursun amirde, hele cemaatin okulları veya dershanelerinden geliyorsan ağzınla kuş tutsan Memur olamazsın. Doğu da görev yapıyorsan mecburen KCK ya rüşvet vereceksin, yoksa bi gece evini basıp seni apartmandan aşağı atabilirler, Askeriyede falan bıçaklanmam çok normaldir, ne de olsa Yeni Türkiye. . . . 10 1 Yanıtla
  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement