Askerlerden Tahmazoğlu'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Askerlerden Tahmazoğlu'na Teşekkür

Askerlerden Tahmazoğlu\'na Teşekkür

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Ramazan Bayramı öncesinde Doğu illerinde bulunan 127 karakola gönderdiği bayram tebrik kartı için askerlerden teşekkür cevapları geldi.

10.07.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Ramazan Bayramı öncesinde Doğu illerinde bulunan 127 karakola gönderdiği bayram tebrik kartı için askerlerden teşekkür cevapları geldi.

Ülkemizin bekası için hayatlarını ortaya koyan güvenlik güçlerine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde bayram tebrik kartları göndererek güvenlik güçlerimize moral vermişti. Terörle mücadele eden güvenlik güçleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kendilerine gönderdiği bayram tebrik kartlarına cevap yazarak, teşekkür ettiler.

Askerlerin cevapları

Ağrı'da görev yapan Uzman Çavuş Serdar Tamdemir, Tahmazoğlu'nun gönderdiği Bayram tebrik kartlarının büyük bir moral kaynağı olduğuna vurgu yaparak, "Onurlu Mesleğimin Şerefi ve namusu zor geçen bu günlerimizde bizleri ayakta tutmaktadır. Kutsal Ramazan'ı şerif ayının hediyesi bayramımızı kutlamanız beni ve silah arkadaşlarımı onure etmiştir. Ben ve silah arkadaşlarım bayramınızı kutlar büyüklerimizin ellerinden öperim" dedi.

Doğuda görev yapan bir başka Mehmetçik, Barış Kayaoğlu, bu zor dönemde hatırlanmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Savaşın ve şiddetin çok yaşandığı şu günlerde, içimizde kalan buruk sevincimiz gözyaşı olup içimize akmaktadır. Değerli büyüklerimizin bizleri düşünmesi ve hatırlaması gurur verici bir durumdur. Öksüz ve yetim tüm şehit ailelerinin ve bizi unutmayan her daim yanımızda olduğunu hissettiren değerli büyüklerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım" şeklinde konuştu.

Vatani görevine yeni başlayan Topçu Er Yakup Sil, vatan ve bayrak nöbetinde olmaktan onur duyduğunu belirterek, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na "Kutsal vatani görevime yeni başlamama rağmen, zor geçen günlerimizde şerefli bayrağımızın gölgesi altında olmaktan çok mutluyum. Bu bayramı ailemden ayrı geçireceğim için üzgün olsam da vatanımın şerefini ve namusunu koruduğum için bir o kadarda sevinçliyim. Siz değerli büyüklerimin ellerinden öper Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde vatani görevini yapan, Abdullah Çakmakçı Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Ülkemizin bekası ve şanlı Bayrağımızın göklerde özgürce dalgalanması için vatani görevimizi büyük bir onur ve gurur içerisinde yapıyoruz. Bu zorlu görevimizde bizleri yalnız bırakmayan, Tahmazoğlu'na elam olsun Diyarbakır'dan teşekkürler sevgiler saygılar "ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askerlerden Tahmazoğlu'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement