Askf, Amatörleri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Askf, Amatörleri Ödüllendirdi

Askf, Amatörleri Ödüllendirdi

Muğla Amatör Spor kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen ‘Amatör Ödül Gecesi’ CNS tesislerinde gerçekleştirildi.

18.01.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Amatör Spor kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'Amatör Ödül Gecesi' CNS tesislerinde gerçekleştirildi. Gecede spora katkı sunanlar, amatör dallarda şampiyonluk yaşayan takım ve sporcular, hakemler ve teknik heyetler, centilmen takım ve sporcuların yanı sıra, amatör spora katkı veren basın yayın kuruluşları ödüllendirildi.

Gece Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan, İl Jandarma Garnizon komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Belediye Başkan vekili Yavuz Kayı, Milas, Yerkesik ve Bozüyük Belediye Başkanları, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Muğlaspor Başkanı Eminer İçten, Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile sporcular katıldı.

Gecede konuşan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, "En büyük sıkıntılarımızdan birisi, Federasyonumuzun amatör sporevi. Bununla ilgili konfederasyonumuzun sağladığı katkı ile kaba inşaatı bitirdik. Borcumuz olmasına rağmen, borcu düşünmeden inşaatımızı dört dörtlük yaptık. Bizim borcumuz var. Sayın valim borcumuzu kapatabilecek, ince işimizi yapacak, içinin tefrişini yapabilecek, bize katkı sağlayacağınızı biliyorum. Sayın valimin amatörleri evsiz bırakmayacağını biliyorum" dedi.

Ödül töreninde konuşan ASKF Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez insanların tribünlerde ırk, din, dil ayrımı yapmadan gönül verdikleri renklere destek verdiğini ve bunun sporun güzelliğini ortaya çıkardığını söyledi. Düşmez, "Sporun güzelliği burada ortaya çıkıyor. Bunu bozmamamız bu güzel çimentoya deniz kumu koymamamız gerekir ve sporun olduğu yerde, başta siyasiler ve tüm yetkililerin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Son olarak söz alan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise, "Amatör spor dediğimizde işin içinde diğer faktörlerden çok ruh geldiğine göre, belki sadece bir yılının fiziki emeli bu gün emeğinin karşılığında ödüllendirilecek. Bu ülkenin işin içine ruhunu koyan amatör sporcuların başarılarını besleyen ruh hiç kuşkum yok ki binlerce yıldan süzerek gelen muhteşem ruhtur. Bu sebeple biz bu akşam bir yılın emeğini değil bu emeğe katılan muhteşem millet ruhunu kazanımlarını da hep birlikte paylaşmış olacağız" dedi.

Konuşmaların ardın yapılan ödül törenin de 2013 yılın amatör spora katkı sağlayan, başarı sporcular ve spor adamlarına 16 dalda 107 kişiye ödül verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askf, Amatörleri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement