Aski'den İncirliova'da Yoğun Mesai - Son Dakika
Yerel

Aski'den İncirliova'da Yoğun Mesai

Aski\'den İncirliova\'da Yoğun Mesai

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri, İncirliova’da içme suyu depolarının bakımlarını sürdürürken, Cumhuriyet ve Zafer mahallelerinde meydana gelen arızalara müdahale etti.

13.03.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri, İncirliova'da içme suyu depolarının bakımlarını sürdürürken, Cumhuriyet ve Zafer mahallelerinde meydana gelen arızalara müdahale etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, İncirliova'da hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapıda meydana gelen arızalara anında müdahale ediyor. Bunun yanı sıra İncirliova'nın içme suyu depo ve kuyularında da bakım ve yenileme çalışmalarına ara verilmeden devam ediyor.

ASKİ ekipleri Zafer Mahallesi 601 Sokak'ta meydana gelen kanalizasyon hattı arızasını giderdi. Kullanılmış bitkisel atık yağların kanalizasyona dökülmesi sonucu abone bağlantısında oluşan tıkanıklığa ASKİ ekipleri müdahale etti. ASKİ ekipleri, söz konusu arıza abone hattında meydana gelmesine rağmen vatandaşların mağduriyetine kayıtsız kalmayarak sorunu çözüme kavuşturdu. Tıkanıklık sebebiyle oluşan kokudan rahatsız olan komşulardan şikayet aldıklarını ifade eden hane sakinleri sorunlarını çözdüğü için, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ve ASKİ personeline teşekkür etti.

ASKİ ekipleri gün içinde İncirliova'nın bir çok noktasında çalışmalarını sürdürürken saat 13: 00 sularında Cumhuriyet Mahallesi Ortaokul Caddesi'nde içme suyu isale hattında meydana gelen arızaya müdahale etti. 110 mm'lik PVC isale hattında çalışmalar 3 saat sürdü. Çalışmanın tamamlanmasının ardından mahalle içme suyuna tekrar kavuştu.

İNCİRLİOVA'NIN İÇME SUYU DAİMA SAĞLIKLI

ASKİ arızalara müdahale etmelerinin yanı sıra İncirliova'nın içme suyu kuyularını da tepeden tırnağa yenileniyor. ASKİ ekipleri 11 depoda bakım ve yenileme çalışmalarını tamamlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında depoların klorlama cihazları ve elektrik panoları yenilendi. ASKİ ekipleri klor cihazlarını da periyodik olarak bakımdan geçirerek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aski'den İncirliova'da Yoğun Mesai - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement