'Askıda Ekmek" Projesi Başladı - Son Dakika
Yerel

'Askıda Ekmek" Projesi Başladı

\'Askıda Ekmek" Projesi Başladı

Orhangazi ilçesinde hayırseverlerin kendileri için ekmek alırken, ihtiyaç sahibi kişiler için de alması, bağışlanan ekmek sayısının fırınlardaki levhalarda yazılması ve ihtiyaç sahiplerinin istedikleri fırından ihtiyacı kadar ücretsiz ekmek alabilmesini kapsayan 'Askıda Ekmek' projesi başladı.

16.04.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi ilçesinde hayırseverlerin kendileri için ekmek alırken, ihtiyaç sahibi kişiler için de alması, bağışlanan ekmek sayısının fırınlardaki levhalarda yazılması ve ihtiyaç sahiplerinin istedikleri fırından ihtiyacı kadar ücretsiz ekmek alabilmesini kapsayan 'Askıda Ekmek' projesi başladı.

Orhangazi Fırıncılar Derneği ve Toplum Destekli Polislerin iş birliğinde yürütülen proje kapsamında ilçede pilot fırın seçilen Başak Unlu Mamulleri firmasının sahibi Yusuf Matur, maddi durumu olmayan insanların artık ilçedeki fırınlarda bulunan askıda ki ekmeklerden rahatça alabileceğini söyledi.

Yardımsever vatandaşların da konu üzerinde duyarlı olmaları halinde ücretli ekmek alırken bir yada iki ekmeği projeye bağış yapabileceğine vurgu yapan Matur, "Bu proje bizim birlik ve beraberliğimizi sağlayacak. Bu durumda herkes birbirine minnet duyacak." dedi.

Proje kapsamında hayırseverlerin muhtaç insanlar için ücretini ödediği ekmek sayısı kapı yanındaki levhalarda yazılacak, muhtaç kişi yazılı ekmek sayısına göre ihtiyacı kadar ekmeği fırın işletmecisinden isteyerek alabilecek. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Askıda Ekmek' Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement