Askıda Ekmek' Projesine Katılan Fırıncılara Takdir Belgesi - Son Dakika
Yerel

Askıda Ekmek' Projesine Katılan Fırıncılara Takdir Belgesi

Askıda Ekmek\' Projesine Katılan Fırıncılara Takdir Belgesi

Mersin’in merkez Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ‘Askıda Ekmek Var’ projesine destek veren fırın sahiplerini takdir belgesiyle ödüllendirdi.

12.02.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, 'Askıda Ekmek Var' projesine destek veren fırın sahiplerini takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Mezitli Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakamlığın ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlattığı ve duyarlı vatandaşların da katkıda bulunduğu 'Askıda Ekmek Var' projesine destek veren fırıncılara ödül verildi. Ödül töreni, Mezitli Kaymakam Nazım Madenoğlu başkanlığında Pakize Kokulu Anadolu Lisesi'nde yapıldı. Törene, kurum amirleri, muhtarlar, fırın sahipleri katıldı. İlçe genelinde 'Askıda Ekmek Var' projesine destek veren fırın sahiplerine teşekkür eden Kaymakam Madenoğlu, bu projeyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir nebze de olsa destek vermeyi amaçladıklarını belirtti. Madenoğlu, daha sonra askıda ekmek uygulamasına katılan 11 fırının sahibini 'Takdir Belgesi' ile ödüllendirdi.

Madenoğlu ve beraberindeki kurum amirleri, belgelerin verilmesinin ardından muhtarların istek ve sorunlarını dinledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askıda Ekmek' Projesine Katılan Fırıncılara Takdir Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement