Aşkın Her Yaşına Hitap Eden Oyun Aliağa'da Sahnelenecek  - Son Dakika
Güncel

Aşkın Her Yaşına Hitap Eden Oyun Aliağa'da Sahnelenecek

Aliağa Belediyesi'nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde sahnelenecek olan oyunun kadrosunda; Bülent Kayabaş, Meriç Başaran ve Özdemir Çiftçioğlu gibi usta oyuncular yer alıyor.

25.06.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatronun duayen oyuncularından Ali Poyrazoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, 'Hoşgeldin Melek' adlı oyun, Huzurevinde yaşayan ve aynı kadına âşık olan iki arkadaşın hikâyesini konu alıyor.

Aşkın hiçbir yaşta bitmediğinin en güzel örneklerinden biri olan, 'Hoşgeldin Melek' yalnızlık, dostluk, aşk ve rekabet üzerine göndermeler yapıyor. Yaşlandıkları için, terk edildikleri için unutulan insanların, yaşamaya, aşık olmaya hakları yok mu? sorusuna yanıt arayan oyunun konusu şöyle gelişiyor: Aynı huzur evinde yaşayan iki dost, aynı zamanda iki düşmandır. Huzur evine günün birinde çok ünlü, eski bir aktris yerleşir. Bu iki eski dost Huzurevi'nin yeni sakinlerinden olan bu aktrise aşık olur. Hal böyle olunca kıyamet kopar. Ardından birbirlerine hem dost, hem de düşman olan genç ruhlu ihtiyarların arasında kaçmaca, kovalamaca, birbirlerinin kuyularını kazmaca, haince planlar ve bitmeyen bir rekabet başlar.

Oyunun 5 TL olarak belirlenen biletleri, ASEV gişelerinden ve Biletix üzerinden temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Her Yaşına Hitap Eden Oyun Aliağa'da Sahnelenecek  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement