"Aşkın Kanatları Müzesi" HYFIX'e emanet… - Son Dakika
Advertorial

"Aşkın Kanatları Müzesi" HYFIX'e emanet…

"Aşkın Kanatları Müzesi" HYFIX\'e emanet…

Konya'da yapımı süren ve Türkiye için türünün ilki olmaya hazırlanan Konya Tropik Kelebek Bahçesi içinde yer alacak olan Kelebek Müzesi (KTKB) projesinin temel aşamasından itibaren yalıtım gerektiren tüm detaylarında çözüm ortağı İnterfiks Yapı Kimyasalları oldu.

05.10.2015 12:07  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Yapısı itibarıyla Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip "Kelebekler Vadisi Parkı" olması hedeflenen projenin içinde yer alacak olan ve mimarisiyle kelebeği anımsatan Aşkın Kanatları Müzesi'nin temel altı su yalıtımında; yalnızca yüzeyi değil betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu için en garantili çözümü sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi.

10.567 m² alan üzerine kurulacak olan, yaklaşık 7600 m² inşaat kullanım alanına sahip olan Müze'nin özellikle kademeli betonarme imalatı gerektiren zorlu temel aşamasında HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemlerinin yırtılmazlık özelliği büyük avantaj sağladı. HYFIX ürün grubunun yapısı itibariyle petrol türevi salgılar içermiyor olması da "Aşkın Kanatları" adını Mevlana kültüründen alan buözel müzenin doğal ortamı için en sağlıklı sonucun elde edilmesinde büyük rol oynadı.

Çevre ve yer altı sularına zarar vermediği gibi yer altı şehir atık asitleri ve deniz sularına dayanıklı yapısıyla, gerek ülkemizde gerekse yurtdışında birçok çevre dostu projenin tercihi olmaya devam eden HYFIX KimyasalSu Yalıtım Sistemleri; su izolasyonunda %100 performans sağlıyor.


Son Dakika Advertorial 'Aşkın Kanatları Müzesi' HYFIX'e emanet… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement