Aşkın Şarkıları Usta Sanatçılarla Söylendi - Son Dakika
Güncel

Aşkın Şarkıları Usta Sanatçılarla Söylendi

Aşk şarkılarının usta sanatçıları Sevgililer Günü kutlamalarının devam ettiği Beylikdüzü'nde "Aşkın Sanatı Sanatın Aşkı" konseriyle sahneye çıktı.

16.02.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskende rDoğan, Tülay Özer ve Erol Büyükburç, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde yılların eskitemediği aşk şarkılarını dinleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Bir devrin unutulmaz aşk şarkılarının sahipleri Beylikdüzü'nde nostalji rüzgarları estirdi. Beylikdüzü Kültür Merkezi ev sahipliğinde, ilk olarak performans sergileyen Ahilla Fasıl Grubu müziğin en güzel tınılarını Beylikdüzü halkıyla buluşturdu. Ardından grubun eşlik ettiği İskenderDoğan, Tülay Özer ve Erol Büyükburç sırasıyla sahneye çıkarak unutulmaz aşk şarkılarını aşıklar için seslendirdi.

Yılların Eskitemediği Şarkılar Söylendi

Sevgililer Günü'nün anlamına tam uygun şarkıların seslendirildiği konserde "Seven Ne Yapmaz" adlı eser dinleyenlerden büyük alkış aldı.Tüm konukların anılarının canlandığı İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız, Kan ve Gül, Büklüm Büklüm, Sevdim Bir Genç Kadınıgibi hem Türk Sineması'nda hayat bulan, hem de yıllardır dillerden hiç düşmeyen şarkılar, herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Sanatçıların Renkli Anıları Herkesi Eğlendirdi

Geçmişte yaşadıkları komik anıları, şarkıların çıkış hikayelerini, kendi hayatlarından örnekleri seyirciyle paylaşan usta sanatçılar, samimiyetleriyle büyük alkış aldı. Bir kez daha sanatçıların kendilerine hayran olduklarını belirten konuklar, gerçek sanatçıların egosunu yenmiş olanlar olduğunu söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Şarkıları Usta Sanatçılarla Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement