Askon'dan Yüreğir Kaymakamlığına "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Askon'dan Yüreğir Kaymakamlığına "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Askon\'dan Yüreğir Kaymakamlığına "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüreğir Kaymakamlığı’na atanan Fatih Genel’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

23.08.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüreğir Kaymakamlığı'na atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarete ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ile birlikte Başkan Yardımcısı İmam Gazali Hiradağı, Abdulvahab Delibaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Medeni ile Kurtuluş Şengül katıldı.

Başkan Çalışkan, Yüreğir ve Adana'yı güzelleştirip, ileriye taşıyacak her türlü hizmette, ASKON Adana Şubesi olarak yer alacaklarının ve ellerinden gelen desteği göstereceklerinin altını çizdi.

Ziyaretlerinden dolayı ASKON Adana Şubesi Yönetimi'ne teşekkürlerini ileten Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ise, "Adanamız için yapacağımız faaliyetlerde, sizler gibi değerli sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmaktan gurur duyacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon'dan Yüreğir Kaymakamlığına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement